Bellaaa -

And I was like, baby baby baby..

2010-03-31 @ 16:20:08

TRÄNA TRÄNA TRÄNA!
Självklart kan jag inte göra de bara för att jag är på topp humör för de .. :(
Men de behövs, blir att sattsa på alla övningarna jag fått av min kära morbror!
Det är så jobbigt då man har mål, och sen inte kan göra något åt dom ..

Slänger iväg en låt till er, en som jag tycker är så gullig:

31 Mars 2010.

2010-03-31 @ 13:16:04

God eftermiddag.
Är fortfarande sjuk, och det som gör de ännu värre är att jag har träningsvärk i baken också - så det blir ju bara värre eftersom det känns som om jag blivit påkörd av en lastbil eller något. Jag måste vara mer ovältränad än vad jag trodde om jag får träningsvärk av att göra några övningar. Men det bästa med träningsvärk är ju att man vet att träningen biter på en då! ;)

Nu ska jag försöka hitta något roligt att göra - finns inte så mycket att göra då man är sjuk. Speciellt inte då man varit sjuk ett tag. Blir nog att spela något av Tv-spelen jag lånat av min bror, GTA San Andreas ( bara för att han tycker jag suger på bilspel) och Spiderman 2 - YEAAAAH! :D


Bjuder även på triss i snygghet, ja i ett inlägg utan bilder kan det ju inte sitta fel med bilder på snygga Beyonce Knowles, right?





Ha det bra så hörs vi! ;)

Du glömmer inte att rösta va? ;)

2010-03-30 @ 21:03:14
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Det går att rösta en gång varje dag så .. RÖSTA! ;)

Modellen var för smal.

2010-03-30 @ 13:15:18



Läs mer HÄR!
Oj jag har bara hört talas om att det kan vara tvärt om, att modellen är för stor.. Nu blev jag förvånad!
Hon var mycket söt men enligt mig var hon väldigt smal, jag tycker att modeller ska ha former, lår och rumpa helt enkelt. Sen handlar det ju inte bara om hur man ser ut, man måste ju förmedla känslor till kameran också. 
 Hur som helst så, vad tycker ni, hur ska en modell vara?

30 Mars 2010.

2010-03-30 @ 11:56:53
Hej alla bloggare!
Idag vaknade jag upp med feber IGEN! Jag blir arg och ledsen på samma gång.. Skiit är vad det är!
Men imorgon ska jag gå, sjuk eller inte sjuk det kvittar. Måste komma ikapp.. :(
Har i alla fall suttit och kollat igenom alla papper mamma kom hem med ifrån skolan och så har jag lyssnat om och om igen på en låt som jag tänkte dela med mig av till er! :)



 



Och sen måste jag ju dela med mig av min kompis favorit låt som han satt och pratade så mycket om på msn igår, haha. Den här är till dig Patrik! :)♥






Vi hörs hörre ni. Pöss och kräm! :)

115:de inlägget..

2010-03-29 @ 21:55:33

.. och nu säger jag godnatt!
Imorgon väntar skolan, kan ju inte säga att jag är så pigg på de men det är ju ett måste.

Sov gott alla läsare - Natti!♥

Vi kör på de!

2010-03-29 @ 19:58:33
Okej, så nu har jag suttit och funderat lite här. Växer håret snabbare på sommaren eller inte? För mitt hår växer knappt känns det som och jag börjar bli tokig på det. Har varit inne på det där med äckta hårförlängning men då jag skaffat clips on har jag ena gången blivit typ 'lurad' och den andra gången har det varit så HIMLA dyrt. Dessutom känner jag att jag vill ha mitt egna äckta hår..
Så ja ska nog sattsa på att äta mycket B-vitamin och se om de växer bättre och snabbare nu då det är sommar.. Vi kör på de!

How about hennes hår? :) (skådis som varit med i Blue Water High som Perri Lawe och i X-Men Origins: Wolverine som Emma Frost)

29 Mars 2010.

2010-03-29 @ 14:56:28
Ett litet klick och du kan förändra en persons liv!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Film tips.

2010-03-27 @ 16:02:43




Finns det någon film som är finare än den här? Nej inte enligt mig. Den är så underbart fin, goddamn! Ifall du inte sett den borde den stå högt upp på din 'to do list'! :)♥

27 Mars 2010.

2010-03-27 @ 11:01:40
Godmorgon!
Äntligen lördag - en riktig slappdag. Kul att vakna upp och se sig omkring och inse att man verkligen måste städa rummet, så min lördag för bli en städdag. Eftersom jag ändå inte kan göra så mycket annat så får den bestå av det.
Jag ligger också och sucktar efter kina mat - det är så otroligt gott! :D
Är det dessutom fel av mig att jag vill leva i Toblerone reklamens värld? Den med all godis i? :)




Nu blir det städa så att det är gjort och sen får vi se vart min dag tar vägen! :D

26 Mars 2010.

2010-03-26 @ 19:12:55
Halloj!
Ännu en dag med dålig uppdatering.
Var nyss iväg och lämnade salami till mammas kompis - vi sålde sånt till klassresan.
Emilia kommer hem till mig snart, vi ska ha en liten filmkväll - jag har ju varit sjuk och så tänkte jag, varför kan hon inte komma bort och kolla film så blir det något socialt för den här veckan! :D

Måste skynda mig att plocka i ordning lite i vardagsrummet först bara! :)
ha det bra så hörs vi - Hejs! :D

Pictures of you ..

2010-03-25 @ 20:34:00
Hej igen, nu är jag hemma efter att ha varit med mamma på hennes jobb. Jag behövde en plugg kompis eftersom jag är sjuk. Senare på dagen begav vi oss ner till handbolls hallen för att mamma skulle dela ut lappar till några tränare och det slutade med att Viktor Larsson drog ner mig på planen och skulle köra straffar med mig. En liten kille som hette Gurra var också med och skulle skjuta, kan skulle även lära mig att skruva bollen (något jag VERKLIGEN behöver öva på). Så söt va han, han gav sig inte fören jag fattade jur jag skulle vrida med handleden trots att jag bad honom att visa sakta för att jag va trögfattad! Haha. Sen tog huvudvärken in på mig och jag blev sittandes i en halvtimme nere i hallen. KALLT!

Nu sitter jag och lyssnar på musik, sitter även inne på Facebook. Blir vän med alla som jag har massor av gemensamma vänner med, vissa av andra anledningar också! :D
Ska snart sova känner jag, har så sjukt ont i huvudet att jag tror jag dör snart. Vad ska man med huvud till då det varken fungerar eller är användbart och då det speciellt bara för ont? :o

Ha det bra godingar - tills vi hörs igen, Ciao! ♥

25 Mars 2010.

2010-03-25 @ 11:54:03
Hejsan, nu har jag suttit och kollat runt på h&m och hittat lite sommar kläder jag vill ha - jag tänkte dela med mig av dom till er! :) Jag vill ha sommar NU! Så skönt att slippa alla tjocka jackor, halk varningar och de tråkiga väder.!



Måste även passa på att säga grattis till min morfar som fyller 74 år! :) ♥

Forever young,

2010-03-24 @ 18:31:40

.. I wanna be forever young!
Jag älskar att vara kär, olyckligt eller inte det är känslan i magen då man ser personen man tycker om eller pratar med den som betyder. Som om du hade miljontals myror som sprang omkring i din mage! MMMMMH!♥

24 Mars 2010.

2010-03-24 @ 10:04:08
Hejsan, sjuk idag med då .. :(
Vaknade upp i morse med feber och galen huvudvärk.. Nu har huvudvärken börjat att släppa som tur är. Men febern är fortfarande kvar. Därför ska jag sitta och deppa över det till New Moon. :) Älskar den filmen så otroligt mycket! Mycket bra mycket bra! :)

-

2010-03-23 @ 19:32:30

Just don't give up, I am working it out. Please don't give in, I won't let you down. It messed me up, need a second to breath. Just keep coming around. Hey, whataya want from me?


23 Mars 2010.

2010-03-23 @ 12:22:52

Hejsan!
Idag vaknade jag upp med feber, det är inte nice någonstans.. Har inte kunnat äta något än, men jag känner att jag måste. Dagen får se rätt mörk och tråkig ut för mig, lite O.C tittande och så blir det nog en och annan film.

Hiss:
Snön smälter - äntligen.

Diss:
Att vara sjuk är det värsta. Om inte jorden skulle gå under då..







Me like you.

22 Mars 2010.

2010-03-22 @ 13:53:17

Halloj!
Och så var ännu en skoldag förbi, häärligt att vara hemma! =) 
För tillfället sitter jag och lyssnar på min favorit låt - ovanligt menar jag! :) Idag ska jag och Julle GÅ till maxi för att hon ska byta ett par skor som gått sönder. Skulle behöva byta mina skor med .. men utan kvitto vet jag inte om det går.. Ska ta med dom i alla fall och se vad dom säger om det! :D

En dag närmare påsklovet nu då .. GE MIG PÅSKLOVET RIGHT NOW?
Inte bara för att det är skönt med lov, man kan göra så mycket eftersom det finns tid till det! :) 

Men nu mina vänner måste jag kila, för snart smsar Julle om att hon är klar att gå och då står jag här och är inte ens klar med hälften av vad jag skulle göra.



 Alice i underlandet - ett måste att se igen (men en speciell person kanske?) (a)



To do list för idag:
Höja volymen [x] 
Kolla efter nya träning skor [x]
Be om byte av skor [x]
Städa i rummet [ ]
Umgås med Agnes [x]
Plugga so [x]
Kolla O.C s.3 [x]
BLOGGA!! [/]

Thanks for loving me, cause you're doing it perfectly!♥

Mys stund.

2010-03-21 @ 20:49:23

Innan läggdags måste man ju varva ner med lite mys i soffan, Pluppa ligger i mitt knä och stor trivs. Hon har kurrat ihop sig, precis som om hon tror att hon får sova i mitt knä inatt.
Jag är ju så himla dålig på att lägga in bilder. Så därför länger jag iväg en kvällens outfit bild + en bild på söta Agnes och mig. 
Imorgon är det måndag -> skola -> upp tidigt.


 


Här har ni mig i mina extremt poffiga men super sköna pyjamasbyxor som jag fått av Emilia. :) Och sen självklart en bild på mig och mitt lilla hjärta! Sov gott alla läsare. :) ♥

21 Mars 2010.

2010-03-21 @ 17:53:57
Yeah, it's plain to see that baby you're beautiful. And there's nothing wrong with you. It's me – I'm a freak, but thanks for lovin' me. Cause you're doing it perfectly. There might have been a time when I would let you slip away. I wouldn't even try but I think you could save my life. Just don't give up, I'm workin' it out. Please don't give in, I won't let you down. It messed me up, need a second to breathe. Just keep coming around. Hey, whataya want from me, whataya want from me?



Josefine kommer strax hit för att bli min pluggkompis. Hon ska även ta med sig en Moccaruta, just för att vi kommer att göra oss förtjänta av de då vi är klara med pluggandet. :)
Oj, juste. Texten ovan är så himla bra. För er som inte vet vad det är för låt så ska jag tala om för er att det är min nya älsklings låt och den heter Whataya want from me - Adam Lambert, och den är sjukt bra.
Josefine och jag har bestämt att vi ska se han då han kommer hit. Det lär ju inte bli någon besvikelse eftersom han var med i American Idol. Great stuff! :D





Me like you.

Sara Time. ♥

2010-03-20 @ 18:46:25

OHYEAH, jag har fått ut min kompis ur skogen! :D Härligt är det.
Vi ska ha apa kul ikväll har jag bestämt, girls night in .. is the shit! ;) Det kommer bli film tittande gottistottis, riktig toppen time!

Just nu spelas musiken till tusen, men det får bli mindre dator och mer skratt och prat.
Ha det bra så hörs vi - Hejs!! :) ♥

Ett skratt förlänger livet.

2010-03-20 @ 12:14:36
Jag har satt upp lappar i hela lägenheten där det står bara positvia saker på, lappar ska få mig på bra humör. Färgglada med positiva ord kanske till och med kan förändra mitt humör. =)
Jag har en sån himla lust att sitta och spela Sims 3 hela dagen idag - har egentligen ingen lust att umgås med någon nu i helgen. Jag vill ta tid på mig själv. Göra saker jag behöver göra, saker jag vill göra och saker jag mår bra av. Jag ska börja med en skön dusch och klä mig i mina nya fina kläder Emilia kom med igår. I LOVE IT!!
Jag ska kanske till och med ta nya bilder. :)

Uppdaterar mer senare. :)

20 Mars 2010.

2010-03-20 @ 09:28:06

Någon vaken? Jag är i alla fall - har varit vaken till och från hela natten, och ändå är jag pigg som en nötkärna.
Börjar bli tokig på Sakke(en av våra fåglar) som sitter vänd emot mitt håll och skriker som en idiot. Tror han vill att jag ska starta lite musik, då brukar dom bli glada. :)
Eftersom klockan är runt tio kan man inte höra av sig till Sara om hur vi ska göra idag - hon ville sova till elva och jag måste låta henne göra det tror jag. Därför ska jag kolla några avsnitt av O.C och sen ska jag plocka lite i mitt rum. ;)
Det är helt otroligt att jag går upp rätt tidigt varje helg nu för tiden. =)



Slänger iväg en bild på Rachel Bilson, just för att jag
tycker hon är så söt och för att hennes stil är snigg!


Ha det bra så hörs vi - Hejs! :D

19 Mars 2010.

2010-03-19 @ 15:53:53
Hallojjjj.
Jag är happy face! Det är fredag och allting känns bäst för en gångsskull. Imorgon bär det av till älskade Sara bara för att jag hade lovat henne, och jag älskar det! På söndag är det söndag och idag är det fredag och jag är glad i ögat känner jag. Fick mina heta extremt rosa tränings shorts idag som jag ska springa i på stranden i turkiet i sommar och se ut läcker ut i. Dessutom har jag ju en snygg svart sport BH nu också. Me like!


Hoppas mitt topp humör håller i sig och att jag är glad för resten av helgen. Och jag hoppas självklart att eran fredag blir lika bra som jag planerar att min ska bli.
Ha det bra så hörs vi - Hejs! :)♥

18 Mars 2010.

2010-03-18 @ 20:04:55
Torsdag -> Imorgon är det fredag och jag är överlycklig över det.
För tillfället har jag slängt mig ner i soffan och kollar på O.C säsong 3, kom nyss hem ifrån åby. Följde med mammi till jobbet.. en väldigt tråkig dag!
Idag har jag verkligen tittat negativt på mig själv HELA dagen. Och jag måste göra någonting åt de, och jag vet nog hur jag ska göra för att inte göra det! Så önska mig lycka till! :)
Jag vill ha mina nya träningskläder jag beställt. Och jag vill också hitta andra delen av BWH säsong 1 ..

Men det här var det första och sista inlägget jag gör idag, så ..
Ha det bra så hörs vi - Hejs! :)

17 Mars 2010.

2010-03-17 @ 13:02:15
Kent är bäst i världen. Finns ingen annan musik som passar in på mig just nu.
Hade ju inträdesprov på de geer idag - det gick bra till en början. Tills jag skulle framföra något ensam för dom .. Då blev jag nevös, glömde bort texten och gjorde skit utav allting!
Nu är jag hemma, mamma åkte nyss för att köpa pomme .. tröstäta OH JA! Lyssnar som sagt på kent också. Senare idag blir det att gå ut och gå med Emilia och kanske min bror hänger på? :)
Nu ska jag kolla lite på BWH och deppa en stund i soffan innan jag planerar att vända mitt humör så att det ligger på topp istället.!
Ha det bra så hörs vi - Hejs! ♥

16 Mars 2010.

2010-03-16 @ 15:32:45
Hejsan hoppsan!
Nu var man hemma från skolan dåva. :) Dagen har varit ganska soft ska jag säga, np i engelska idag - på hör förståelsen lär jag få IG känner jag. Sen hade Calle egen lektion på idrotten - vi spelade bowling, måste säga att de gick väldigt lyckat till för mig mot slutet där kände jag. Och så var den en super snygg kille som jobbade där, så man kunde inte koncentrera sig så mycket .. (a)

Nu ska jag pluppa in min text som jag ska läsa upp på de geer, önska mig lycka till! :)
Ha det bre tills vi hörs igen - Hejs! :)

19.44

2010-03-15 @ 19:44:48
Jahopp, det har blivit lite dålig uppdatering idag tycker jag. Men jag har ju inte gjort så himla mycket heller.
Nu sitter jag i alla fall och tränar in min text jag ska läsa upp på inträdesprovet på de geer som är på onsdag. NERVÖÖÖÖÖÖÖS till max!
Ska ta en paus snart och kolla lite blue water high hade jag tänkt. Men jag måste ju verkligen kunna texten innantill.. hur ska de gå.! :o
Detta blir nog mitt sista inlägg för dagen, så sov gott så hörs vi imorgon - Godnatt! :)

15 Mars 2010.

2010-03-15 @ 14:59:13

Hejsan!
Idag är jag på topp. Vi hade spexfoto på morgonen - vi skulle föreställa frankrike. Vet inte hur fotot blev men vi var så otroligt bra! Alla klädde ut sig snyggt. Tråkigt bara att nästan alla tjejer fick vara i bakgrunden.
Måste säga att vi var sniggast i alla fall!
Har fått tillbaka mitt engelska prov också, G fick jag på de - men jag måste säga att jag är mycket nöjd med de resultatet.
Heltiderna har jag, Josefine, Jullebulle och Marina spenderat med att öva in låten vi ska spela upp inför klassen - Apologize med One republic ska vi spela. Den är väldigt lätt att spela men det är svårt att få allting i samma takt. Så min röst har verkligen blivit hörd idag kan jag säga. ;)
Handlade också med mammi, en massa mat. :)

Nu blir det lite musik och gos med Agnespagnes! :)
Ha det bra så hörs vi - Hej så länge!♥

The time of my life. + Killtips?

2010-03-14 @ 15:10:48

Jag är hemma nu, S och jag har haft ett samtal igen! Han saktade in och sedan gick bredvid mig och så började vi prata. ( No big deal? Jooooohoooo för mig är det de ) :))))
The time of my life kallar jag det. Framsteg, snart i mål.
För er som tycker det här är totalt ointressant så är S en pojke jag tycker om, men jag vet inte vad jag ska säga/göra då jag väl träffar honom - allting står still liksom. Så jag behöver lite hjälp här .. 

Hur ska jag göra?
Han är blyg (det vet jag,och de är jag med) men då vi möter på varandra så pratar han ju smått med mig. Men hur ska jag göra för att inte värka för desperat efter honom, men samtidigt gå framåt i våran relation? :)

Beautiful soul.

2010-03-14 @ 12:11:15

Jahopp, då var det dags för lite handboll med mamma då. Men innan vi åker måste jag fixa ordning i rummet lite snabbt. :)
Summerland var nyss på tv, JESSE MCCARTNEY! Den serien är mycket bra, synd bara att den inte finns att få tag på .. Nu måste jag skynda mig lite här känner jag. Mamma är nere i tvättstugan nu så jag måste ju vara lite snäll och plocka ordning här uppe i lägenheten tycker jag.
Slänger iväg en supersnygg bild på Hotstuff nr:1 for today - självaste Jesse så klart.


I don't want another pretty face
I don't want just anyone to hold
I don't want my love to go to waste
I want you and your beautiful soul
You're the one I wanna chase
You're the one I wanna hold
I won't let another minute go to waste
I want you and your beautiful soul

I know that you are something special
To you, I'd be always faithful
I want to be what you always needed
Then I'll hope you see the heart in me.


14 Mars 2010.

2010-03-14 @ 10:10:19
Godmorgon!
Vad glad man blir då man vaknar upp på morgonen och solen skiner in igenom fönstret - man får en vår känsla då. Nu gäller det bara att snön försvinner och att vi får fram sommarvärmen snart.
Helgen är ju så gott som över nu då och imorgon är det skola igen ..
jag ska vara lite snäll emot min lilla Pluppa och städa hennes bur. :)

Ha det bra så hörs vi - hejs! :D

The end.

2010-03-13 @ 22:01:10

Och så var ju melodifestivalen 2010 slut också då.. och min dag är slut för nu ska jag sova! :)
Måste bara säga att Anna var en värdig vinnare trots allt.. Salem var ju bäst enligt mig och mamma i alla fall. ;)

Sov gott - Godnatt! :)

the song that made my day

2010-03-13 @ 19:45:54

Mat + melodifestivalen .. vem ska vinna?

2010-03-13 @ 19:35:45

Mamma och jag håller på att göra iordning potatisgratäng och skinkstek YUMMY! Kent spelas också i köket. Senare ikväll blir det ju melodifestivalen och troligen om vi har tur kommer Moiz och hennes mamma hit och kollar med oss! :)
Moa kom nämnligen bort förut och vi pratade ut lite om allting och vi kom fram till att vi har ju egentligen ingen anledning att inte ses för vi har ju inte bråkat eller så. Och det känns skönt att kunna prata igen! :)
Nu måste jag hjälpa till med maten om den ska hinna bli färdig till melodifestivalen. :D
Btw; Vem tycker ni ska vinna melodifestivalen i år? :D

13 Mars 2010.

2010-03-13 @ 11:33:29
Hejsan!
För tillfället sitter jag och kolla resor, jag vill ha värme och jag vill åka till ett annat land för en gångsskull. Har ju bara varit i Spanien en gång´- och jag känner att Grekland skulle sitta fint. :)
men det känns som om jag är den enda som vill här ifrån, för mamma visar inte mycket till intresse av att faktiskt åka med mig ..

Anyway, blir att åter gå till Teen Mom på MTV och bara tråka sönder den här lördagen. :/
Ha det bra så hörs vi - Hejs! :)

Sov dags - redan!

2010-03-12 @ 21:48:44

Jag är så trött efter en veckas arbete . . så nu kryper jag ner i min mysiga säng och susssssar gött!! :)


  


Måste ju även slänga iväg en nattis bild på MIN PLUPPA bara för att jag älskar henne så himla mycket!

Sov gott  - Godnatt! :)

Fredags film kanske?

2010-03-12 @ 20:41:27

Sitter som sagt och lyssnar på musiken ifrån filmen RENT! Den är så himla bra den filmen. Ska den bli min fredags film eller ska Moulin Rough bli de .. :o Båda är ju så himla bra - kanske till och med blir båda två? ;)
Ja hur blir det nu egentligen? Vad är era favorit filmer? :)

12 Mars 2010.

2010-03-12 @ 17:17:11
Game night.. nej inte bokstavligen, eller? :P
Vad jag vill komma till är att jag och min kusin ska kolla på handboll senare. De ska bli super kul.
Kort om dagen nu då: Skolan började med musik och Julle (min underbara vän) lärde sig låten vi ska spela upp för klassen på piano, så vi klinkade lite tillsammans! :D Sen har dagen bara rullat på som vanligt. Var på Maxi en snabbis förut också, hittade bara ett linne som föll mig i smaken. :P

Nu blir det att fixa i ordning sig lite, kanske borsta ut håret som jag inte hunnit göra än, kör även på en vanlig sminkning idag mascara och lite foundation. (y)
Badrummet here i come!

Btw, tänkte fråga en sak: Hur ser den härligaste fredags kvällen ut, soft framför en film med vänner, eller ute och röjer runt med folk? :)

Dessutom får ni absolut inte glömma: Trailern till Eclipse! Klicka HÄR!

Ha det bra så hörs vi - Hej! :)

11 Mars 2010.

2010-03-11 @ 21:51:02
Första och sista inlägg, hehe.
Jag blir så trött att man ska få så sura svar om man själv för en gångs skull är super glad.. Ja jag pratar för tillfället om min mamma, hon låter så sur emot mig. Och då blir det att man surar ihop tillbaka, och sen slutar det med att man blir arg för ingenting och sen är dagen förstörd!
Men men, sitter i alla fall i sängen och kollar på en film på 6:an, vet inte vad den heter men den handlar om ett gaypar som gifter sig(?). Anyway, den är rätt kul!
Nu blir det att stänga ner datorn för kvällen, och jag måste nu självklart be om ursäkt för en dålig dag med uppdatering men jag har inte suttit vid min dator idag.!

Ha det bra så hörs vi - Godnatt! :)

And I'm back.

2010-03-10 @ 16:00:55

Är hemma ifrån skolan nu i alla fall. Dagen har varit lååååååååång - skönt att slappa lite nu. Har sån lust att gå ut och gå, springa eller bara röra på mig idag. Men 1. springa är ett CERO förslag, 2. ska jag ta en promenad finns halkrisken haha och det vore trevligare att ta en promenad med någon, förslag nummer tre, roligare att träna med en vän.

Anyway, blir att börja kolla en till säsong av O.C snart känner jag, men jag måste nog kolla igenom och se om vi har några läxor innan jag gör annat.
Hör av mig senare -ha det bra så hörs vi. :)

10 Mars 2010.

2010-03-10 @ 08:14:05
Dags för skola nu då, börjar tio över nio idag så för tillfället kollar jag lite O.C och väntar på att mitt blöta hår ska torka. Skönt att inte behöva stressa ett dugg. Borde börja vid nio varje morgon!



Nu är jag på jakt efter en boxnings säck att hänga upp i min mini hall utanför mitt rum. Det kan vara både bra träning fysiskt och så kan jag ju även få ut all min irritation på den istället för folk runt ikring. Dessutom är det dags att börja träna stenhårt nu. :)
Några bra tips på träningssätt? -
För att träna rumpan mindre, innerlår och magen.. Tipsa på, bättre att skriva mycket än inget alls! ;)

Promenix..

2010-03-08 @ 16:59:37
.. Nu är vi hemma från våran lilla promenad, och jag tycker att Josefine och jag har gjort oss förtjänta av en smoothie. ;)
För tillfället lyssnar vi på musik, och jag tänkte även slänga iväg en liten låt med Justin Bieber bara för att. So listen and enjoy.





Ha det bra så hörs vi - Ciao! :D ♥

8 Mars 2010.

2010-03-08 @ 15:13:39
Tjollahopp!
Nu är jag hemma ifrån skolan - skoldagen har varit mycket bra, och jag fick med mig min ögonsten hem (Josefine!) :D ♥
Vi har planer för att gå ut och gå en sväng nu, så det blir bara ett kort litet inlägg just nu - uppdaterar troligen mer senare!
Ha det bra så hörs vi - Hejs! :D

16:38

2010-03-07 @ 16:39:01
Jag sitter och trälar med engelskan. Krävs ett mirakel för att jag ska kunna göra något annat än plugga idag.. men jag behöver det verkligen. och jag ska sattsa allt på skolan nu. Känns skönt att ha den vinnar känslan, som om jag faktiskt kommer att klara av det här galant. =)

Men nu - back to the books.. Hörs senare! :)

Blev inge..

2010-03-07 @ 13:33:23
.. Summerland, serien har inte släppts än, så det fick bli O.C - säsong 2 som jag också längtat efter!
Men jag bevakar summerland på olika sidor så då den släpps ut ska jag vara i högst hugget och köpa den!
Fick bli lite tröstgodis också .. och så fick jag en balong eller som mamma säger blong från Ö&B. :D


Nu ska det tittas på O.C för hela slanten, blir även pluggande emellan.
Ha det bra så hörs vi - Hejs! :D

Söndags nöje.

2010-03-07 @ 12:12:16

Nu ska jag och mammi åka till media markt och leta efter en tv serie som jag tycker är så himla bra - Summerland! ♥  Hoppas jag hittar den, eftersom den inte finns på ginza, discshop eller CDON .. Media Markt make my day? (a)

önska mig lycka till! :)

Alice in wonderland!?

2010-03-07 @ 10:47:40

Jag var ju och tittade på den otecknade verisionen av Alice i underlandet igår och nu tänkte jag ge er min lilla åsikt om filmen: Först måste jag kommentera att Johnny Depp var otroligt söt som den galne hattmakaren - han såg lite busig ut. Filmen i sig var mycket bra gjord och även fast att handlingen inte var den samma som den tecknade verisionen så var filmen galet bra. Jag såg den ju i 3D och då blev allting genast annourlunda. Jag skulle rekomendera att se den filmen, 3D eller inte den var tillräckligt bra för att se utan. :)
Har någon utav er sett filmen, och vad tyckte ni om den? :)





För er som inte sett filmen ska jag ge er en liten trailer att titta på. :)

7 Mars 2010.

2010-03-07 @ 10:17:28
Godmorgon alla. Vaknade för ungefär en timme sen. Startade filmen Narnia Prins Caspian och bara låg kvar i sängen. Filmen går fortfarande - den är en bra 'barn film' om man ska kalla den de.
Dagen kommer att bestå av pluggande,  svenska och engelska.
Känner doften av frukost, mamma gör äggröra till mig. Yummy - rostade mackor med de på!

Uppdaterar lite senare. Ha det bra så hörs vi! :)

6 Mars 2010.

2010-03-06 @ 17:43:44
Tjabba tjena hallå, kom hem ifrån pappa för en stund sen - duschade - och nu ligger jag och kollar på 16 and pregnant. Senare i kväll blir det bio. Så de jag ska göra nu är att vila, så att jag kan gå på bio ( så att jag inte somnar). Vi ska se Alice i underlandet, för er som inte visste de. ^^ Uppdatering om filmen kommer troligen ikväll eller imorgon. :)

Ni får ha de så bra så hörs vi! :) ♥

Donken ♥

2010-03-05 @ 14:09:38

Marcus och Emilia har precis åkt iväg för att hämta lite tröstmat till oss, Mc Donalds! ♥ Man måste ju få äta lite onyttigt då man är sjuk! :) Hehe.

Ikväll bär det av till pappa som sagt - får se vad som händer där. Antingen sitter jag bara i rummet och tråkar eller så är någon social med mig.. men det lär nog bara bli tv tittande där ute i alla fall.. - aja, nu ska jag packa ihop lite saker och sen kommer mat hem till mig! Yummy! :D ♥

5 Mars 2010.

2010-03-05 @ 11:29:16
Godmorgon/förmiddag. Min dag har tillbringats framför tv:n. Blev ingen skola idag heller. :(
Vaknade upp mitt i natten av att Marcus frös så mycket att han hade kramper(?) - Stackars bror.. :/

Kollade på tredje filmen av HSM imorse också. Den är bra tycker jag .. Och jag verkligen avgudar Vanessas hår - Det är så himla fint! :D




Nu blir det att slänga sig i en dusch och göra sig lite fräsch. Ska nämnligen till pappa över helgen. Imorgon var det planerat att gå på bio, men vi får se hur båda Marcus och jag mår över de imorgon .. :/


Ha det bra så hörs vi - hejs!

You're doin fine without me..

2010-03-04 @ 21:01:07
Tycker att läkarna i Linköping kan skynda sig lite och skicka dit mig redan imorgon så att jag får stopp på mitt lidande.
Tycker även att folk kan visa att dom är intresserade att prata med än lite mera, än att säga det då det är försent. Tycker också att folk ska sluta behandla andra som om man vore idioter. Och sist men inte minns, blanda inte in andra i konflikter då den ändå inte handlar om dom.



Fryser ihjäl. Har känslan av kramper överallt p.g.a att jag är så kall. Aja.
Nu loggar jag ur.

Ha det bra så hörs vi - Hejs!

4 Mars 2010.

2010-03-04 @ 13:56:21
Vaknade upp i morse med en igen tjock hals och obehag i kroppen .. Hatar att vara sjuk, speciellt nu då det börjar bli bättre med allt i skolan och så .. :(
Sitter för tillfälletframför tv:n med Marcus/bror och bara tråkar, han är också sjuk. Blir att tilbringa dagen i soffan då.. även fast att jag känner mig mycket bättre efter att ha sovit och tagit en värktablett.. Menmen. Det blir i alla fall att gå till skolan imorgon.
Hade tänkt be mamma att få följa med henne till jobbetoch sitta och plugga där - för att ha lite sällskap, men de tror jag inte att jag får. Hon är så sur över att marcus och jag blivit sjuka samtidigt..

Ha det bra så höra.

Voodoll.

2010-03-02 @ 16:26:09

 Rubriken talar för sig själv - jag har hittat en vododocka(stava?) som jag vill ha. Den står för självförtroende och den är mega söt! :D

Vooooooodooolllls here i come! ;)

2 Mars 2010.

2010-03-02 @ 15:52:20
Nu har jag kommit hem från skolan, ätit och slängt mig framför tv:n. Men självklart finns det inget bra att titta på bara för att jag behöver slappa en stund innan jag börjar med städandet. Får bli att slänga på en film och bara softa i några minuter - pausa - städa - starta - pausa - fortsätta städningen, så ser planen ut. Så att jag inte blir så slö att jag struntar i att städa.
- Får hoppas mamma inte läser detta..     Funderar på om jag ska dammsugga hela lägenheten, bara för att överaska henne lite grann. Hon kommer säkert inte lägga märke till de men dte kan ju vara kul att komma hem och känna att det är fräscht runt om sig. Ska ge henne lite relax tid sen also då hon kommer hem.

 Måste bara säga de att låten nedan är grymt bra.

                                                                                          

Sweet Dreams - Beyonce

Gos dags.

2010-03-01 @ 21:47:01
Nu har jag hjälp mamma så att tvätten är på sin plats - nästan torra och uppe i lägenheten igen. Vi vill inte gå ner till tvättstugan tidigare. De har blivit så himla läskigt där nere sen vi hade inbrott i vårat förråd. (N)
För tillfället är det väldigt ljust i rummet - ska nämnligen plocka bort lite saker som ligger slängda på golvet. Imorgon sätter jag igång med en stor städning av mitt rum och min garderob, för som det ser ut nu så är det så stökigt i garderoben att jag inte hittar in..
Men just NU ska jag bara slappa lite till Bond filmen på 3:an ska även släcka ner i rummet och låta mig somna när jag gör det helt enkelt. Kanske är en bättre metod. Om jag inte tänker på att jag MÅSTE SOVA så kanske jag somnar fortare. Det brukar bli så att ögonlocken blir tyngre då jag är koncentrerad på en bra film. Och nu kommer jag inte på någon bra film så dte får bli James Bond 007 - Tomorrow Never Dies. (yy)

Sov gott och ha det gottistottis, så hörs vi självklart. :)

1 Mars 2010

2010-03-01 @ 19:52:30

Vaknade vi halv sju av klockan - eller vakna och vakna, jag har knappt sovit något i natt. :o
Skolan gick igenom som vanligt. Men då jag kom hem väntade min kusiin på mig här och mamma körde ner oss på stan där vi två gick omkring och kollade på pratade om allting. Det var jätte kul och jag tycker verkligen att hon och jag ska göra saker oftare med varandra. Hon är liksom en familjemedlem och en jätte bra vän - och det är sånt man behöver! :)
Hittade dessutom massor utav fiiint, men just nu ville inte min kamera ta kort på det - batteriet var slut.. :( Men om jag kommer ihåg det så ska jag ta kort på allt.
Lite kort om mina inköp :

1. Bolero(stava?) i en mysig rosa färg. :)
2. Bolero(..?) i en blå liknande färg - riktigt söt! :)
3. Stövlar med lagom hög klack. - Nice! :D
4. Ett kitt - ett halsband och ett par örhängen. (y)
5. Fyra par örhängen i härftiga former och färger! :)

Tack Jessica för en underbart glad dag! :) ♥



Senare framåt kvällen blev det mat - mmmmmycket gott, potatis kött med brunsås. ♥
Och nu sitter jag här en snabbis innan jag tar med mig en bok in till badrummet och lägger mig i ett VARMT bad för just nu fryser jag nästan ihjäl.

Hej på er! :)