Bellaaa -

Seasons may change, winter to spring..

2010-10-22 @ 21:54:08
..but I love you until the end of time.

Fick hem Moulin Rouge idag efter att Emilia har lånat den ett tag nu. Blev jätte glad då Essa ringde på dörren och lämnade den. Det var ju ett bra tag sen jag såg den, så det blir att se den ikväll. ;)♥

LOVE!!

2010-10-20 @ 23:46:42
Kanske är dags att sova nu, ska ju upp skapigt imorgon och träna så kroppen bör nog få vila lite.
Men vafan jag bara måste lyssna igenom några låtar på youtube med Essa's och min bejb.. typ två stycken.. eller varför inte flera? BEROENDE!?!?!?!?!♥
Godnatt!

Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.

2010-10-19 @ 22:01:56Bjuder på en ny bild, eftersom jag inte har någon insperation till bloggandet än så är det allt jag kan ge!

Jersey Shore!

2010-10-17 @ 22:41:35

Popcornen är poppade tv:n är på och jag sitter laddad - nu blir det JS! Love it!

Get crazy!

2010-10-11 @ 12:31:13
Dagens låt: Get Crazy - LMFAO
Nu har jag dämpat längtan till nästa söndag...Ja jag älskar Jersey Shore, vad är det för fel med det? ;)

10.10.10!

2010-10-10 @ 17:50:58
Hejsansvejsan.
Idag är det den tionde i tionde tvåtusentio, och ikväll är det Jersey Shore på tv. Just därför älskar jag söndagar så mycket!
Imorgon är det då möte på skolan angående hur detta år ska se ut för mig, ser jag fram emot det? Nae inte direkt. Vill helst stanna hemma. Hehe! ;)
Sitter och spelar ett spel på mobilen där man puzzlar ihop olika disney bilder, och mitt i allt kommer en bild på Yuna ifrån ffx upp. Och det fick mig att tänka tillbaka på då jag och Essa satt i mitt rum, hon spelade och jag flätade in extensions i hennes hår. Det var tider de! :) Därför var jag tvungen att kolla igenom bilder på olika karaktärer ifrån dom spelen och självklart var jag ju tvungen att ta hem några bilder på Cloud Strife.

Hoppas ni får en bra avslutning på veckan! :)
 

Hihihi!

When my world is falling apart..

2010-10-09 @ 20:06:12

... when there's no light to break up the dark.

Låg kvar i sängen jätte länge idag. Kändes skönt att slippa möta världens tidigt. Hade ingen ork alls att gå upp i morse så låg i sängen till två ungefär. Sen följde jag med mamma och kollade handboll, det är skönt att serien drar igång nu så att man har lite att göra.
Vad fan ska man göra en tråkig lördag? Ja, jag sitter och lyssnar på musik och slåt död på tiden med att spela spel på King.com i alla fall. Liv? Nae vill jag inte påstå! :)

Dagens låt:Bra låt, bra artist - Helt sjukt bra! ♥

I know the risk, but I have to know her,

2010-10-08 @ 00:50:28

Min torsdags-kväll har varit relativt lugn. Har spelat spel med Freddan på msn och kollat film på datorn. Men pricken över i:et är ju att dom ständigt gör reklam för Vampire Diaries som börjar om exakt en vecka. Jag längtar som en dåre. Det är nog en av de bästa serierna som någonsin gjorts. Älskar den! :)
Längtar till man får se mystiske Stefen (Paul Wesley), Elena med hennes vackra hår (Nina Dobrev) och super heta Damon (Ian Somerhalder) på tv-skärmen, gosh gosh gosh..


7 Oktober.

2010-10-07 @ 14:39:19
Dagens låt för mig: tycker den är väligt söt. Och ja sen självklart älskar jag Taylors stil på musik!


Our Song is the slamming screen door,
Sneakin' out late, tapping on your window.
When we're on the phone and you talk real slow,
'Cause it's late and your mama don't know.
Our song is the way you laugh,
The first date "Man, I didn't kiss her, and I should have".
And when I got home, 'fore I said amen,
Asking God if he could play it again!


Sunday night!

2010-10-03 @ 17:45:15
Idag är det ju som sagt söndag. Jag älskar söndagarna, inte bara för att det är en dag man kan säga '' Nae morsan städar en annan dag, söndag = slappdag '', utan för att Jersey Shore säsong 2 visas på tv på kvällen. Jag älskar det verkligen. Många stället frågan, Vad är så bra med det? Det enda som händer är ju att dom gör bort sig? - Men vafan, är inte det hela grejen? Jag är så trött på alla The Hills brudar som hellre sitter och ger sina kopior blickar istället för att skaka röven av sig till riktig musik.
Ska poppa lite popcorn till kvällen och glo tv för hela slanten. I like it alot!! :)

Tjobre Becca här!

2010-10-02 @ 17:03:49
Skriver bara att Bella ska då hem till mig i kväll! Hon är världens bästa människa ! Älskar henne mer än vad jag älskar mig själv!
Http://rebecckaah.blogg.se - check it out!

Knepig u-sväng..

2010-10-01 @ 17:33:33

Ja planerna var ju att jag och Josefine skulle på bio ikväll. WOHO äntligen får jag lämna råttboet. Men nejnej, det blev skit mycket strul och nu ska hon göra annat. Så jag får sitta hemma och uggla istället. *sigh fo'real.* Som om jag inte tittat in i väggen tillräckligt länge, den förändras inte i alla fall? Helvetes jävla skit fredag. Fifan!