Bellaaa -

25.02.11

2011-02-25 @ 14:30:38

Goddag.
Ja idag är en god dag, även fast att dagen inte erbjudit så mycket. Än. ;)
Tänkte bara se om någon har något riktigt awesome filmtips? För jag har fått världens blackout då det gäller filmer.. Ni får mer än gärna skriva ner alla filmer ni kan tänka på. Ju fler desto bättre. ;) Thanks alot!!

Bjuder på min låtdrog för idag för att fylla ut inlägget lite;


Segt med uppdatering.

2011-02-21 @ 12:56:11

Hejsan, de var länge sen sist.
Jag kan redan säga att jag inte har något saftigt att erbjuda i det här inlägget heller. För det händer inte så mycket i mitt liv för tillfället.
Nu ska jag i alla fall sätta mig och kolla igenom den nya filmen Burlesque, jag uppdaterar er senare över resultatet.
Talk to yah soon then! ;)

Uppdaterad 16:08 ;
Grymt bra film. Man får nästan lust att börja dansa själv. Kanske inte sån dans.. men ja.. hehe! Den var glasklart as bra i alla fall. :)

De bästa som finns!

2011-02-12 @ 15:52:29

Nu är man 17 år också. Måste få säga SHIT VA ÅREN GÅTT FORT!!!! Det var ju nyligen jag var så ivrig om att fylla tio, två siffrigt kändes ju jätte ballt. Men nu är man 7 år äldre än de och vill nästan inte fylla mer. Ett år till sen kan tiden få stanna, i alla fall för en stund. ;)
Morfar, Gunilla, Marcus, Julia, Jessica, Gunell och älskade morbror var här idag. Men nu som sagt har dom åkt och jag och mamma ska förbereda oss för våran grannes 40:års fest som är ikväll. Hoppas ni också får en toppen lördag för min är och kommer förbli bäst.
C'yah!! :)