Bellaaa -

Heroes!

2011-04-12 @ 12:40:47
Okej, har börjat nu smått att kolla igenom alla Heroes avsnitt. Har inte sett serien tidigare och jag måste säga - HUR F*N KAN JAG INTE HA BÖRJAT KOLLA TIDIGARE?! Den är ju så himla bra. ;) Tycker Claire Bennett aka - Hayden Panettiere är så himla söt!
Förstår mig inte på mig själv och serier.. Jag hittar dagligen nya serier att följa. Mamma blir skogstokig på mig då jag sitter timvis vid datorn för att se ett vist antal avsnitt av serier jag börjat följa. Haha - skoj! ;)
Hur söt är hon inte liksom?!?!

Jag är med och tävlar!

2011-04-10 @ 11:12:33
Nu är jag med och tävlar igen, men den här gången om ett valfritt smycke (eller väska/sjal) ifrån http://www.biggishop.se hos http://itsyouandme.blogg.se.
Känner att det vore bra med lite nytt i smyckeslådan nu till sommaren. ;)
Vill du också vara med och vinna fina saker - klicka då HÄR! För att delta i tävlingen precis som jag!
Lycka till nu! ;)

Know The Enemy.

2011-04-09 @ 11:46:27
Hejsan bloggen!
Ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte bloggat mycket de senaste två dagarna. Har varit lite oro i familjen. Men de är under kontroll nu. :)
I torsdags släpptes ju avsnitt 17 av Vampire Diaries! Så min plan nu de närmaste 40-45 minutrarna är att kolla de efterlängtade avsnittet.
Senare idag blir det vår bilder med Essa - ser fram emot det! :)
Vi hörs senare, Kram! ♥

Jag tävlar!

2011-04-07 @ 13:18:08
Nu är jag med (återigen) i en tävling om att kunna vinna ett armband hos, http://amyah.blogg.se.
Vill du vara med och ta chansen att vinna ett armband klicka då HÄR!
Lycka till nu! ;)

Jag är motiverad!

2011-04-06 @ 15:43:31
Hur underbart är det inte att få otroligt fina kommentarer helt oväntat? Jag flyger fram för tillfället. Att en 'främling' kan göra än så motiverat till något som man varit så rädd och osäker för tidigare - det är sick! Hur som helst ska jag genomföra det som miss wonderfull här ovan beordrar mig till - me like alotlotlotlotlot! ♥

Nothing's ever out of reach!

2011-04-06 @ 14:58:45
Jag har som vana att alltid kolla intervjuer med kändisar efter att jag sett en film där dom inkluderats. Som igår kväll kollade jag Transformers och nu hela dagen har jag kollat runt överallt efter intervjuer bilder etc etc på just Megan. Tycker om hennes personlighet. Hon är blyg, osäker och prioriterar aldrig sig själv först trotts sitt vackra yttre.
Jag har nog alltid drömt om att blir modell och skådespelerska. Jag har alltid tyckt om då folk vill fotografera mig. Och trotts att jag inte alltid varit nöjd har jag försökt ta det med en nypa salt. Känner mig hemma framför kameran och jag är så tacksam över att Essa tar sig tid att plåta mig i olika sessions.
När det gäller skådespelandet har jag alltid velat blir en världsstjärna, allt annat är så smått. Men som sagt varken mamma eller jag har råd för att åka på film aditions i t.ex Californien.. Men det skulle ju inte sitta fel om vi flyttade dit.
Jag har dessutom bra fantasi och lätt att sätta mig in i olika roller. Som då jag var lite yngre brukade jag alltid stå framför spegeln och leva mig in i rollen av en karaktär ur en film jag nyligen sett.
Men nu är bara frågan, hur ska jag man göra för att nå sina drömmar? Vad krävs för att komma dit?
Jag tävlar!

2011-04-06 @ 12:27:49
Jag har letat som en tok efter en riktigt snygg svart skinnjacka. Och nu har någon svarat på mina bönder och gett mig chansen att vinna en grymt snygg skinnjacka ifrån http://isablogg.blogg.se
Vill du också ha chansen att vinna en super duper snygg skinnjacka är du välkommen att tävla HÄR!
Lycka till! ;)

Dagens dregelfläck:

2011-04-05 @ 21:46:07

Och vinnaren är den otroligt snygga Megan Fox. Fine hon har gjort skönhetsoperationer. Men hon var fan galet snygg innan dom! Dessutom ser det inte överdrivet ut och inget är extremt annorlunda. Jag gillar henne starkt! ♥

Letters to Juliet.

2011-04-04 @ 21:00:37
Även fast det är måndag och jag vanligtvis inte tycker om måndagar alls har den varit bra. Jag har hunnit med lagom mycket och tagit allt i ett lagom tempo. Jag vann t.ex mot mamma i Yatzy. ;) Jag har gått en lång men skön promenad med min gulliga granne, jag har börjat kolla om på nickelodeons succé serie Drake & Josh - en serie jag och min kära bror alltid tittade på förr. Och så har jag hunnit med att se den eftertraktade filmen Red Riding Hood. Den var bättre än förväntat och självklart blev filmen betydligt bättre tack vare att älskade Amanda Seyfried spelade huvudkaraktären ofc. Solklart sevärd. ;)
Nu blir det mer film och Amanda är med på schemat återigen. Men nu blir det romantik - Letters to Juliet.
För er som inte hört talas om den bjuder jag på trailern down here. ;)

Jag tävlar!

2011-04-04 @ 00:27:27
För tillfället tävlar jag om en super snygg One Piece (Se mit väl HÄR!) hos http://zoofie.devote.se - Jag har länge velat beställa en One Piece men har tyckt att det är mycket pengar och har man int mycket pengar känns det lite onödigt. Men de betyder ju inte att jag vill ha den mindre liksom. ;)
Har du som ja också suktat som en tok? Vill du också ta chansen och vinna? Klicka då HÄR! Lycka till! ;)


Då kör vi igen!

2011-04-03 @ 19:00:18
Återigen ska färg klibba och kladda i skallen på mig. Men den här gången hoppas vi på ett ljusbrunt resultat. Dessutom ska jag slänga upp en bild på resultatet också. Men det blir nog efter kvällens film tittande. :)
Ljust hår + solbränna = super fiint! - åh sommaren är äntligen påväg! ;)
IHHHHH sol. - Foto taget av: Essa.

Fuck all!

2011-04-03 @ 11:53:55
Hej!
För tillfället är jag sur på mig själv.. hatar att ha sårat någon - skuldkänslorna växer mig till halsen. Men ibland då det blivit ett missförstånd är det så förbannat svårt att göra alla till lags liksom. :(

Hur som helst ser jag för tillfället ut som en morot, och jag antar att jag förtjänar det. Får införskaffa den ljus-bruna färgen snart. Tänker inte visa mig ute i onödan i denna morotspuréen som bor på min skalle. Hm. ;)
Nu kör vi på en dagens låt, det var ett tag sen tycker jag. Dessutom är det kanske liiite mer uppmuntrande!


Hejs!

Jag är med och tävlar!

2011-04-02 @ 18:05:29

Hejsan, nu är jag med i en tävling om att vinna en rosa klocka ifrån ovanligaklockor.se som Alexandra - http://vadfanskajaghet.se lottar ut.


Vill du ta chansen att vinna så ska du anmäla dig HÄR! ;)

Lycka till alla! :)

 


Update 6/5: jag är även med och tävlar om en likadan klocka hos samma bloggerska fats i färgen blå. Vore ju riktigt awesome att vinna i alla fall någon av dem. ;)

Direktlänk för att delta om denna klocka klicka HÄR!

Lycka till (återigen!) ;)

Jag + Raina = awesome!

2011-04-02 @ 17:52:49

Ohja, min kära vän Essa har pulat i photoshop och fått ihop något jag längtat efter men varit galet osäker på, nämligen ljust hår - eftersom mina ögonbryn är mörka har jag alltid tänkt att det kommer se konstigt ut. Men nu har hon äntligen lyckats överyga mig och nu är det bara att springa ner till affären och inhandla färg. Can't wait!
Har tidigare haft lite ljusare hår - då jag skulle bleka det och seda färga blått. Men det blev ju mer av en tigerkaksfärg. Men nu kan jag tänka mig en ljustbrun färg. De skulle inte sitta fel alls. :) Typ som Raina ifrån Top Model 14 då! :) Eller vad tycks? ;)

 

 

Jag är med och tävlar

2011-04-01 @ 23:20:40


Jag är just nu med och deltar i en tävling hos http://adaras.se/ om en ögoncreme som motverkar både mörka ringar runt ögonen och påsar under. Är du trött på att ha dessa symtom och inte får bukt på problemen? Missa då inte chansen att vinna denna creme! Du finner tävlingen genom att du klickar HÄR! Önskar er alla lycka till! :)

Goddamn i luuuuuuve it.

2011-04-01 @ 11:46:11

Måste få börja den nya månaden med att säga ett stort tack till Essa då som satt hela dagen igår och pulade med min nya design. Och tack för bilderna du tagit på mig. Och tack för att vi umgås igen. :) Ni kan läsa hennes blogg här; http://essavond.blogg.se

Nu är det ju då som sagt april och inte en enda snöflinga ska få existera i Sverige enligt mig, men som sagt de snöade ju lite igår så sån tur har vi nog inte.

Nu ska jag i alla fall ut med Hugo på en promenix och sen får vi se vad dagen tar mig till. Hejhej! ;)♥