Bellaaa -

Tiden rann ut och vi gav upp.

2011-05-28 @ 15:20:44
Även fast solen skiner fram sin värme är jag iskall. Jag känner mig ensam. Jag saknar min andra hälft som även bär titeln mitt hjärta. Och jag känner mig så egocentrisk som sitter och mår såhär. För jag har delvis gjort detta mot mig själv.
Jag sitter ofta och tänker tillbaka på de minnena vi har delat. De som kanske är obetydliga för en utomstående men så värdefulla för oss två. Det jag försöker att säga är att du är att jag vill ha dig tillbaka. För både du och jag vet att vi tillhör varandra. Bästa vänner är vad vi lovade och jag tänker inte låta det löftet brytas. Du är för värdefull för att låta det sluta här.
Trots att jag haft negavtiva inställningar om saker eller klagat på mig själv stup i kvarten har du aldrig gett upp hoppet om mig. Du har stått bakom mig och ger mig ett stöd att falla tillbaka på. Du har bevisat för mig att det aldrig funnits något fel på mig. Du har alltid funnits där för mig så som jag alltid funnits där för dig. Och jag kan inte förstå vad som gått så fel. Vi har alltid varit som två ihopflätade händer. Men på senare tid har vi släppt taget - ett finger åt gången.. Tiden rann ut och vi gav upp.
Det är så svårt att beskriva vad jag känner för dig. Du är så mycket mer för mig och jag kommer aldrig kunna formulera mig rätt.
Jag älskar dig Josefine - bästavän!♥

Och så har man varit duktig idag med.

2011-05-25 @ 12:07:29
Känner mig riktigt stolt för tillfället. Har varit ute och gått med Moa nu fyra gånger nu sen i lördags och det är ett riktigt rekord! ;)
Dessutom har jag fått riktiga sommar känslor. Sitter och kollar igenom bilder ifrån senaste gången jag träffade mina högstadiebrudar och det är snart ett år sedan vi var alla tillsammans..
Ge mig tillbaka tiden med er!
Bildkälla!

Hijo de puta!

2011-05-22 @ 08:49:00
Depp/opeppt inlägg - Beware!
Och så var vi tillbaka på ruta nummer ett - igen.
Skulle ha varit på kurs idag men självklart skulle det bli trouble in paradise once again. Kom hem vid en tolv ca igår och tänkte att det blir precis lagom att sova nu och gå upp åtta imorgon bitti - trodde jag ja.. Ett par timmar efter tolv kommer mamma hem då hon varit ute och dansat med sina tjejkompisar och Hugo blir tokig och börjar skälla som bara den eftersom min dörr lyckats stängas till. Och jag vaknar upp snabbare än blixten ur min djupa sömn och får snabbt bakslag av illamående som hållit i sig under hela j*vla natten. Så de blev ingen j*vla kurs för min del. Inget j*vla sommarjobb heller säkert. Har en känsla av att det blev såhär just för att allting gick så himla bra. 

I ended up with: Illamående, sömnlöshet, sommarjobb, en besviken mamma och Carte d'Or glass väntandes på mig i frysen då jag känner mig liiite mindre illamående.

FUCK YOU - RIGHT BACK AT YAH'

18.05.11

2011-05-18 @ 12:04:38
Goddagens bloggen. Det var inte igår!
Var har solen tagit vägen? Det var ju så himla varmt och skönt ett bra tag.. Nu har det regnat till och från samt att det är molningt och trist.. Jag och Essa har i alla fall bestämt att vi ska tillbringa så mycket tid som möjligt ute. Vi vill göra så mycket fridtids-aktiviteter som är möjligt. Framför allt för att förbättra brännan och komma igång och röra på oss. ;)

Idag ser det ganska positivt ut. Solen tittar fram bakom molnen och det kan faktiskt bli en väldigt fin dag. :) Får hoppas på det bästa!
Eftersom det var ett tag sen jag personligen dök upp i bloggen tänkte jag bjuda på en rätt så nytagen bild. ;)

So damn beautiful.

2011-05-15 @ 21:59:46
Och så har vi vackra Nina Dobrev som inläggsbild igen. Och hon pryder det så vackert, och man kan inte få nog av att titta på henne helt enkelt.

Tog mig tiden att se sista avsnittet av Vampire Diaires som jag missade i torsdags. Jag är förvirrad och förvånad. Nu är det bara att vänta på att säsong 3 ska komma igång då. Hihi - can't wait.
Fortsatt trevlig söndag på er alla nu! ♥

Dagens låt:

2011-05-07 @ 20:54:38

May the force be with you

2011-05-05 @ 20:23:03
Haha, jag har fått höra av bl.a Essa att jag har kändis mani. ;) Jag har inte själv märkt av det fören hon sa det. Och nu då jag kollat igenom min blogg en sväng ser jag att de flesta inläggen handlar om film - serier - och kändisskap. Så jag borde kanske starta en celebrity blogg helt enkelt. ;) Men men.


Nu ska jag återigen ha filmmaraton men den här gången blir det ingen Harry Potter. Jag ska ta mig till en annan galax och kolla Star Wars istället. Har nämnligen suktat efter det hela dagen. Eller som min bror kallar det så fint - jag har blivit Star Wars kåt. ;)

01.05.11

2011-05-01 @ 20:23:59
Hejhopp i blåbärsriset!

Jag har inte varit inne på blogg.se på väldigt länge nu. (Har dock haft fullt upp.) Men jag tycker att någon minut kunde jag i alla fall gett bloggen.
Men nu är jag här igen och det känns väldigt skönt. :) Hoppas ni alla haft en toppen helg! - Det har i alla fall jag. Hihi! ;)

För tillfället sitter jag i min favorit morgonrock och bara slappar rövva av mig. And what a feeling! ;) Har bestämt mig för en ensam(men skön) slappkväll. Kolla igenom lite Vampire Diaries avsnitt och en och annan film blir det garanterat. Det är skönt nu då man har varit bland folk konstant i två veckor. Men de har varit två awesome veckor i alla fall. :)

Nu återgår jag till Elenas invecklade problem och njuter av de sista timmarna på första maj.
Men först måste jag bara kommentera Blake Livelys nya hårfärg och säga att jag avgudar den. Hon är så förbaskat snygg.Ha en fortsatt trevlig helg/kväll så hörs vi sötnosar. Puss! ;)♥