Bellaaa -

Somebody save me.

2010-08-30 @ 15:16:17
Min dag spenderas framför hela säsong 9 av Smallville. Får hoppas på en skoldag imorgon istället. Fuck, I hate this.



Uppdate: Tänkte bara passa på att skriva en liten rad och jag hoppas att rätt person känner sig lite smått träffad:
Om du inte vill att folk ska härma dig, väx då upp och lär av de 'läxor' du själv ger andra. Tycker det är omoget att anklaga andra över att härmas då du gör precis likadant fast värre! Blöööh!
Och för er andra, ha en bra dag/kväll! ;)

Dags för fredagsmys.

2010-08-27 @ 12:13:01
Blev ingen skola idag heller. Vi får köra på en bättre start nästa vecka! :/
Idag är det i alla fall fredag och jag har bett mamma köpa godis med sig hem. Och eftersom det är fredag så blir det något gott att äta också.
Annars ska jag nog spendera kvällen framför en film och bara glo tror jag.. :)
Ha det bra så hörs vi.
Puss. ♥

Dålig start.

2010-08-25 @ 21:52:29
Tredje dagen och jag är redan sjuk. Mådde halv dåligt igår i skolan, illa mående känslan och feber. Men sen igår kväll mådde jag ännu sämre och imorse ville mamma knappt väcka mig. Ingen bra start.
Känns inte som om min kropp orkar gå imorgon heller. Har ju legat i sängen hela dagen.. this suck's. Hur som helst har jag lite smått shopping lust. Vill byta ut lite saker i garderoben till höst stil.. Men för vilka pengar?
Hottie nr:1.

Day one.

2010-08-23 @ 17:15:04
Hejhej.
Första dagen på gymnasiet var det idag då. Lite smått nervös var jag ju. Men de gick över rätt fort då vi delades upp klassvis. Detta kommer bli tre underbara år känner jag på mig. Har redan fått rätt bra kontakt med de flesta andra i klassen.
Imorgon börjar 'allvaret' med alla ämnen och sånt. Längtar måste jag säga!
Snart ska jag ut och gå med Emilia, hejhej! :)

Next stop: Stan!

2010-08-19 @ 16:16:59
Tjabba tjena.
Sitter hemma har precis gjort mig i ordning lite. Sitter i köket med kussen och lyssnar på musik nu. Senare blir det att dra ner på stan och kolla Rix FM och sen kanske till och med fyverkerierna. Love it!
Ja som sagt, bilderna är ju inte AWSOME men dom duger! ;) Nu har ni fått en 'hint' om hur jag ser ut idag. Blir det kallare får det bli jeans i think. :)

Laguna Beach

2010-08-16 @ 13:55:34
Har legat i soffan och kollat på ännu en serie med den fantastiska L.C (Lauren Conrad). Lite komiskt att jag knappt sett 5 hela avsnitt innan av Laguna Beach då jag är tokig i alla säsonger av The Hilla och The City, alla' reality' serier.
Vaknade upp emd feber imorse så min dag lär bestå av tv - sova - sen mer tv- sen sova lite till. Skit tråkigt att jag blir sjuk sista dagen på sommarlovet.. Får hoppas att febern är över till onsdag för då är det ju augustifesten.

Hot hot hot?

2010-08-14 @ 12:27:16
Ja det är varmt ute nu, och just därför ska vi åka och bada en sväng. Första gången mamma och jag åker för att bada i en skö. Haha! :P
Hugge ska också med, får se om han tar sitt första dopp. Tror jag inte det minsta på. ;) Kameran tar jag med mig för att ha bildbevis ifall att han skulle ploppa i trotts alla odds. :D
Ikväll ska det grillas på gården, det är så gott med grillat! ;)
Talk to you later.

Today is for you, tomorrow for me.

2010-08-13 @ 23:51:58
Maybe that's what happens
When a tornado meets a volcano
All I know is
I love you too much
To walk away
' Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano. All I know is, that I love you too much to walk away. '

Godkväll!
Emilia var här ikväll, vi satt ute på gården och åt lite mat och sen spelade vi spel. Har inte skrattat så här mycket på länge. Haha, som sagt vad gjorde mamma med våra pepsiglas för vi var flumm så stora vi är. Haha! Tack för en toppen kväll gumman, det här får vi göra om snart igen! :) ♥
Nu ska jag kolla klart filmen på 6:an och sen ska jag sova!
Puss på er! :)

The Twilight saga:

2010-08-13 @ 13:56:36
Finns det något bättre än att ägna hela fredag-morgonen åt att kolla på extra materialet ifrån Twilight filmerna?
Finns inget bättre. Inget!

So lost in the moments

2010-08-12 @ 22:03:24
' Yesterday is over, it's a different day. Sound like broken records playing over. But you promised her, next time you'll show restraint. You don't get another chance, life is no Nintendo game. But you lied again, now you get to watch her leave. out the window, guess that's why they call it window pain.. '




Längtar tills jag står där en dag med den här filmen i min hand. Gud va bra den var. Och gud vad snygga skådespelare. Ibland känner jag att jag har svårt att komma tillbaka till verkligheten då jag sett de här filmerna. Tänk om bara Jacob kunde komma till mig i en dröm. Bara för en natt. En sån dröm prins tackar man verkligen inte nej till. Just som det ser ut nu har killarna i den 'verkliga' världen en svår mall att följa. Om dom inte är självaste Jacob Black såklart. ;) Nej, u var jag lite små rolig. Men vem vet min historia kanske slutar som för Tom Cruise och Katie Holmes - var inte han hennes tonårs crush?
Men taylor är ju rätt eftertraktad så det är lika bra att lägga ner på direkten.
Det jag faller för hos han är nog hans vackra ögon och hans mörka hår och just för att hans ansikte på något vis är så perfekt.. Och självklart känslan av att man känner sig liten i hans armar. Trygghet med andra ord. HAHA! Lol det här blev ju en riktig kärleksspalt och sånt går ju inte. :D
Nu blir det film och imorgon ska jag sova ut riktigt ordentligt. Sköööönt! Hej på er! ;)

She will be loved..

2010-08-11 @ 11:54:16
Godmorgon!
Kollade på The last song igår, för första gången. och fyfan va fin film. Hur kan en människa skriva så många fina böcker? Nicholas I love you, indeed! En av alla mina favorit filmer blev den här med då.. haha!
Älskar scenen då dom sjunger i bilen och Liam (som han heter in real life) sjunger så falskt att man nästan slänger sig ihopvikt ner på golvet och skrattar. Eller lappen han skriver i akvariumet.
Jag säger bara de, för er som inte har sett den, se den. Det är de enda rådet jag kan ge er. Den är värd de.
En mysig hemmakväll med den man älskar och den här filmen är en fin kombination. Någon gång måste ju killen få se tårar i alla fall? Är man svag som jag lovar jag er att ni lipar. hehe ;)
Nu ska jag äta frulle (fult ord) sen sa jag starta en film innan jag ens kommer på tanken att göra mig i ordning. Hehe! ;)

Boots I choose.

2010-08-10 @ 13:59:58
Jag har kollat runt i massor av butiker efter snygga Boots men inget har liksom klickat direkt. Förutom dom här då.. Men om jag säger till mamma att jag vill åka till Maxi och kolla på dom här dödar hon mig bokstavligen tror jag. Hon tycker redan jag har för mycket skor. Men då säger jag så här, man kan inte ha för MYCKET skor. Alla par är unika. Aja ska kämpa för dom här. Känns rätt nice att ha dom på Augustifesten liksom. Right? :o

Tuck Everlasting.

2010-08-10 @ 12:56:51
Nu blir det film. Kollade igenom mina gamla samlingar och hittade filmen Tuck Everlasting. Den är super fin. ;)
' Don't be afraid of death; be afraid of an unlived life. You don't have to live forever, you just have to live. '
Någon som annars har några bra film tips? ;) Vore toppen om man kunde få lite tips sådär så man har något att göra i de dystra vädret! :D

We will die together,

2010-08-09 @ 23:21:46
Muse - Dom bästa av dom bästa.
Take it or leave it. Det är liksom antingen eller. Visst att jag är helt förälskad i Plan Three's musik, och jag kan verkligen sitta och blotta min själ för Secondhand serenade. Men de här är något alldeles extra. Som om det var plockat ifrån självaste himlen till just mig. Det bästa är att det är sån stor variation. Fartigt men samtidigt lika bra utan. Man känner att bandet lagt ner sin själ för att förmedla känslor. I just love it, that's all.
Därför bjuder jag på en video ifrån min nuvarande favorit, hehe! ;)
Den börjar bra och sen blir den bara bättre och bättre, tills den sen blir bäst! ♥

Kan man kalla det en dålig vana?

2010-08-09 @ 21:23:12
Sprang bort och lånade en film av Martin (min granne) såg att han hade massor av bra filmer sist jag var där och nu då dom är borta passar jag på att låna en av dom. Blev X-Men Origins- Wolverine. Skit bra film.
Men sen kommer vi till min 'dåliga-vana'. Jag kan inte göra en sak i taget!
Jag startade filmen och började titta lite. Men sen fick jag se att min dator var igång och vips fastnade jag här istället. Kollade bloggar som jag ploppade upp i huvudet och sen rullade det bara på från bloggar till musik och allt annat. Hatar då det blir såhär för sen blir det att jag missat så mycket utav filmen att jag måste se den igen eller dagen efter..
Den enda personen som jag har lyckats kolla igenom en hel film med är Emilia. Även fast att hon och jag alltid babblar om filmen under tiden då vi kollar på den är det de närmaste jag kommit igenom en hel film rakt av utan 'avbrott' av en massa annat. Haha att kolla film kanske är mer intressant då jag är med Emilia. kan ju bero på att vi har så kul då vi väl gör det. ;)
På tal om henne så måste jag skriva att jag saknar henne massor, tihi! :)

Shopping med min bästa!

2010-08-09 @ 16:24:37
Var iväg på maxi med mamma precis.
Eftersom mina fejk converse gick sönder ännu mer för någon dag sen bestämde jag mig för att köpa äkta den här gången, (det sägs att dom håller längre).


Det blev även löpar skor och löpar brallor. Nu ska här börjas träna.


Gick förbi bokhandeln också och då fick det bli boken Egoboost av Isabella Löwengrip. Ska sätta mig ute senare och läsa den. ;)

Tonight you're here with me!

2010-08-08 @ 10:49:49
Dear John står på min lista. Har sett den filmen tusen gånger nu, kan alla repliker utantill snart. Men lyssnar på man soundtracket så får man suget av att se den! Jag älskar den!♥
Puss på att det är min nr1. ;)
Vad tycker ni om den filmen? Och vad tycker ni om de andra filmerna som är gjorda efter Nicholas Sparks böcker?

Happyface.

2010-08-04 @ 19:42:28
Just nu är jag glad,
1. För att kryssningen var as kul.
2. För att jag har en snygg granne jag inte ens visste fanns.
3. För att jag ska tigga till mig MC av min älskade bror!
Livet leker! ;)
Kom hem nyss ifrån en två dagars kryssning med mamma och två grannar (Lotta & Martin). Nu ska jag göra någonting åt min irriterande tand som bara värker och värker. Men innan de, så ska jag smsa my brother.
Kiss n' tell babes, you know you love me. ;)

3 Augusti 2010.

2010-08-03 @ 09:53:11
Jag är så trött på att stressa mig igenom livet, har jag bestämt något med någon är det lätt hänt att jag missar det. Allting går full speed ahead hela tiden.....
Ska bli skönt att åka bort över natten i alla fall, kanske kan komma hem som en ny människa och slippa allt stress för det mår jag helt enkelt inte bra av och det slutar bara med att jag blir sur och då blir jag osams med första människa som dyker upp (min mamma) .... :(
Ha en bra dag i alla fall
Kram från Bella! ;)

Lingon på gång?

2010-08-02 @ 14:15:56
Jag känner mig skit sur. Allting blir bara fel... Säkert min ovälkomna mens som är på gång.
Jag är sugen på grillat kött men de kan vi inte äta tydligen......
Har därför ingen lust att göra något, mer än att sitta hemma med glass och film och bara ha allmänt tråkigt. Blöö va negativ jag är! Haha!

Och nu till något helt annat.
I like alot.

2 Augusti 2010.

2010-08-02 @ 13:04:46
Hej... igen! ;)
Det var ett tag sen. Haha!
Jag har inte haft tid till datorn. Jag har jobbat. Och de två dagarna som jag inte har jobbat har jag slappat. Orkade inte sitta vid datorn utan ville bara umgås med folk.. dessutom har jag mest sovit. Haha! ;)
Imorgon blir det att åka på kryssning med Mamiii! Det kommer nog bli kul tror jag.
Jag har än inte fått mitt mobilskydd och jag får damp på de snart! Flera veckor sedan jag beställde första gången och sen fick jag ju beställa om för en veckan och det skulle max ta 5 arbetsdagar. Vad fan är det här????