Bellaaa -

Ae nu får de bli ett 'Godnatt' inlägg.

2010-02-28 @ 22:42:05
Godnatt kära bloggare nu ska jag låta ögonlocken sakta falla på sin plats och huvudet ska läggas på kudden. Drömmas ska skapas och jag ska sova skönt. Hoppas ni gör detsamma! :)

Natti! ♥

Film/sov time.

2010-02-28 @ 22:34:02

Nu blir det lite film tittande innan jag ska sova - för som är det nu kan jag inte sova.. är inte ett dugg trött. :/

Kort om dagen: Jessica ( min kusin ) och min morbror kom hit och fikade en snabbis. Fick världens bamse kram av Jessica så hon klev innanför dörren. Har saknat henne :D Så imorgon ska hon och jag gå på stan och lite så efter skolan :D ♥
Game:ade hemma hos Essa också  - haha eller ja jag fick prova på ett spel och efter några gånger var jag helt fast klistrad vid dataskärmen. xd HAHA!

28 fabruari 2010

2010-02-28 @ 12:51:45
Blev ju som sagt bio igår - och jag är verkligen kär i Logan ( Percy Jackson ) snyggwe på hög nivå. - Geten i filmen var ju i allafall bäst, humor! ♥
Sen då vi kom hem blev det ännu en film - Män som hatar kvinnor. Marcus och Emilia hade aldrig sätt den så de blev att se den - och jag måste säga att det är en grymt bra film.
Nu är det bara att vänta tills Percy Jackson och kampen om åskviggen kommer ut på dvd. :DD






För tillfället spelar jag lite Taylor Swift, hon är mmmycket bra. Vaknade imorse av att mamma kom in hon kom in att jag behöver somna om.. ://
Nu mår jag prima - och jag ska sms:a Essa och se om vi skulle ses en stund idag! :)

Ha det bra så hörs vi - hejs! :D

campicture time!

2010-02-27 @ 14:58:28




HAHA - sånt där är ok när man har tråkigt! :D

27 februari 2010

2010-02-27 @ 14:19:30
Blir ett sent inlägg ..

Just nu sittermjag och lyssnar på lite blandad musik och kollar igenom alla bilder jag har på datorn och då hittade jag massor av söta bilder på de tre stjärnorna i twilight. Så jag tänkte att jag skulle dela med mig av en bild till er också! :) ♥



Dagens planer: äta middag med mammi - tacos med kyckling. YUMMY! (y) Senare ikväll blir det bio med bror, Emilia och Sabina (Emilias syster) det ska bli trevligt! Vi ska se Percy Jackson - Kampen om åskviggen.

Ha det bra så hörs vi! :)

Filmtime.

2010-02-26 @ 23:08:38
Nu sitter vi laddade med chips och dipppppp och ska kolla på Fantomen på operan.
Häääääärligt! Hoppas eran kväll blir/är lika härlig! :)

Det är dags för fredags mys.

2010-02-26 @ 16:37:56
ÄNTLIGEN fredag! - inte för att veckan varit så stressig? Men fredagar är alltid bäst - för man vet att det kommer bli två slappdagar efter fredagskvällen.
Har nyligen varit och handlat med mammi - SMOOOOOOOTHIE my love! Senare kommer bror och Emilia hit. Hoppas dom stannar hela kvällen och kollar film och bara softar, vilket dom brukar göra då! ;)



Just nu är musiken i full gång och jag funderar på om jag ska be mammi att vi fixar något att äta snart. Sms:ar också med Fredrick från sthlm .. har saknat att prata med han. :/ - nu gör jag det ju i alla fall!

Förlåt att jag är sämst på att uppdatera och att jag är ännu sämre på att lägga in bilder. Det ska bli en ändring. ( Hoppas jag )

ha det bra så hörs vi - See you later aligator! ;)

Snö skoj

2010-02-25 @ 14:33:23
Nu ska jag och Becca gå och hämta Kevin (hennes lillebror) på dagis och sedan ska vi ut för att ta lite vinter bilder - då Kevin och Ville ska leka i snön. Hörs senare! ;)

Huvudvärk..

2010-02-24 @ 21:44:38
Har gått med skit jobbig huvudvärk hela kvällen. Huvudvärks tabletter biter inte på den. Seeegt.
Känner för att bara ligga och kolla film - dissa datorn för resten av kvällen. Men den ideén lär säkert bli dumpad eftersom jag måste få Becca att vilja också..

Detta blir mitt sista inlägg för dagen nu. Ha det bra så hörs vi - Goodbye!

Ett sent god morgon..

2010-02-24 @ 12:57:50

.. nu har vi vaknat och allt. Och jag måste säga att mitt 'städade' rum ser exakt lika dant ut igen. SKIIIIIIIT kul - verkligen.

Men nu bär det av till köket för att äta något - innan jag dör av hunger. Sen blir det att bestämma vad jag ska göra idag..
Ha det bra så hörs vi - Hejs!

Tisdags skoj.

2010-02-23 @ 17:39:58

Blir att leta upp lite kuliga kläder i från garderoben och ALLTING ska bli fotograferat. Lite tjej-time ni vet! Måste ju se vad som gömmer sig längst in i garderoben liksom! ;)

Hello tisdag.

2010-02-23 @ 13:48:48

Vaknade vid elva - har vaknat lite till och från innan då men jag gick upp elva i alla fall! :)
Planer för dagen:
Vårdcentralen nästa.
Sen blir det att städa i rummet ( det ser hemskt ut)
Efter det kommer Becciz hit och då lär nog dagen flyta på med lite allt möjligt.



Försöker fixa min blogg designe också. Jag har mina planer över hur jag vill ha den - så ska sätta mig ner senare och verkligen ta itu med den. Wish me good luck? =)

Men nu bär det av till vårdcentralen, ha det bra - tills vi hörs igen.

Wake me up before you go-go.

2010-02-23 @ 00:11:49

Sara's och min låt. Och bara för att jag exakt skrivit 50 inlägg med det här tänker jag fira med bilder ifrån helgen - och det ska så klart vara jag på bilderna. Enjoy!


                 
                                          



Kort sammanfattning av kvällen; Tillbringades framför datorn där jag startade en film ' Another Cinderella Story - med Selena Gomez ' och jag måste säga att den var riktigt bra. Och sen har kvällen bara flytit på med lite musik och så. Självklart bjöd Becca på lite glad underhållning via cam. Synd att jag inte printade henne - för dom bilderna hade varit sjukt kul att visa henne en dag. Men nu drar sig ögonlocket sakta neråt och jag funderar på att krypa ner i sängen och sova snart. Måste bara ta en snabb svängförbi köket för att ta något att dricka sen en snabb runda med tandborsten sen blir det natti natti för min del.

Ha det bra så hörs vi - Hejs! :)

Fly on the wall

2010-02-22 @ 19:14:56

Sitter och lyssnar på samma låtar om och om igen. Bland annat är det  Miley Cyrus - Fly on the wall, och Demi Lovato - la la land. Hehe söka runt på lite kända artister och hitta bra låtar är hääääärligt!

Dear John.

2010-02-20 @ 12:14:03
Hittade just en trailer på en film jag bara måste se - den verkar så himla bra. Inte bara för att det är top bra skådespelare med i den utan för att den utstrålar kärlek. En riktig kärleksberättelse. Den har biopremiär i maj någon gång och det är en väldigt lång tid dit. Men jag har redan bestämt mig för att se den. (a)


Kan ju vara en lika stor succé som The Notebook, eller? :)

STOPP! DET RÄCKER NU!

2010-02-20 @ 10:34:53
Varför kommer det bara mer och mer snö? Det räcker nu - vi måste väl i alla fall få se husen? En stor DISS till det säger jag bara. 



Justin Bieber på tv:n (MTV) - Mimmi gav mig en inblick på hans musik igår - den är bättre än vad jag tyckt innan. Annars ligger jag fortfarande i sängen, har inte orkat gå upp än, hehe! =) I väntan på att Sara loggar in på msn så orkar jag inte göra så mycket mer än ligga och säcka. Det är ju dessutom lov nu så då ska man ju ta det lugnt eller hur?! :)
Idag blir det nog inte så mycket mer än att stanna inne - jag går aldrig ut i det här vädret. NEVER EVER.  - Morbror kommer förbi en sväng sen också, lovade att klippa honom. Och så ska vi försöka prata lite med Jessica i Boston. :)

Uppdaterar senare - Ha det goodiegood så hörs vi! :)

Fredag.

2010-02-19 @ 17:35:48

Har varit på Maxi med mamma nu en sväng - hittade lite smått och gått. Bland annat köpte jag ny foundation - super snygga solbrillor som varit efterlängtade - ett kort jackliknande plagg ( ni som hänger med förstår vad jag menar) och sedan lite smått ifrån glitter. har ingen tid att lägga ut bilder på det just nu - men jag kan (om ni vill) slänga iväg en bild senare på inköpen, för just nu ska jag göra mig iordning myskväll at Mimmis place blir det nämnligen!
Jag har även tillbringat dagen med att förstå mig på Sony Vegas och jag tror det går ganska bra för mig- eftersom att movie maker vägrar använda video klipp fick det bli lite VEGASSSSSS - videon läggs upp på youtube senare och även en länkis på bloggen blir det! :)

Nu måste jag skynda mig att fixa iordning mig - ha det bra så hörs vi alla glada läsare! :)

The vampire diaries.

2010-02-18 @ 21:02:40

Jag har de problemet att om jag ser en serie som är så sjukt bra måste jag se mer och mer av den, problem och problem - ja det är ett problem. Jag kan sitta hur länge som helst och kolla på den om och om igen - det går knappt inte stoppa mig. Så var det med One tree hill och sedan då jag fick se Twilight filmen så såg jag den om och om igen - kan alla repliker. Jag minns även att Elin och jag satt och sa alla ''girl-fights'' repliker i från oth till varandra, och jag kan dom än idag - varje liten replik. Och så har det blivit med The vampire diaries nu - jag har klipp ifrån serien på datorn jag har fått en helt ny synvinkel på skådespelarna och nya idoler. Jag kan även många av replikerna och handlingen kan jag in i minsta detalj. Men det är väl bra att ha något bra att tycka om. Kanske inte ska gå till överdrift men så länge jag mår bra av det så räcker det för mig!

 




För tillfället kollar jag på CSI Miami och så lyssnar jag på My chemical romance - Welcome to the black parade - som var år sedan jag lyssnade på. Senast var nog då jag åkte buss till skolan under den perioden då jag bodde hos pappa. Hihi! :)  ( Det är föresten också något jag kan utantill - låten alltså! )

Ha det bra så hörs vi - Puss och godnatt! :)

2010-02-18 @ 13:09:40




Vad kan man säga? Den är galet bra helt enkelt! ♥

Gammalt blir till nytt igen.

2010-02-16 @ 21:04:28
Gamla känslor blir till nya - gamla konversationer tas upp och man börjar om - gammal musik letas upp och man lyssnar på den som om den vore ny.


För tillfället känns allting härligt. Men jag vet att då jag lagt huvudet på kudden och slutit ögonen för att invänta morgondagen kommer den därkänslan tillbaka - magen vänder på sig och man får svårt att andas.
Ditt leende kanske får mig att må bra för ett tag - men jag behöver mer. Närheten inte bara dina ögon som skiner som diamanter då du tittar på mig - eller då du säger ''Hej, hur är det? '' - jag vill att det ska vara så mycket mer än bara det, även fast att det glädjer för stunden. Jag vill vara just DEN tjejen i din skalle - inte bara en av tjejerna du sett.


Ne-yo - so sick.


Mami är det finaste jag har just nu. Så som hon försöker - även fast att det inte känns som om hon gör det ibland. Och att hon nästan aldrig lyckas och att hon inte ger upp om mig trotts det. Det är det finaste. ♥

I want you to want me

2010-02-15 @ 19:57:24
.. i need you to need me. Finns massor av sångtexter som får mig att tänka på att jag behöver någon. Inte för att bara ha någon. Utan jag vill känna mig älskad för en gångsskull. Känna att man alltid kan vända sig till någon - att den personen vill ha dig lika mycket som du vill ha den. Att slippa känna tvivel om allting - bara köra sitt race. Jag tror faktiskt att det jag kommer få uppleva det - antingen är jag nästan där eller så har jag en lång väg kvar. Men jag känner starkt att även den känslan kommer att bli min. Och jag ska se till att den blir det också. Ett tecken and I sure as hell I will go for it!



För tillfället sitter jag som vanligt i min säng och funderar. Något som blivit väldigt vanligt den senaste tiden. Bra eller dåliga saker - men för en gång skulle kan jag möta dom tankarna och nästan helt besergra dom själv. Nu är det bara mig själv jag ska ta itu med och sen ska allt bli okej.

Kanske ska ta mig tid att skriva ner något meningsfullt som även ni förstår och som ni kanske till och med vill höra:
jag har blivit förälskad. Och nej inte i en pojke - utan i en tv serie. Den började nyligen på tv och nu är jag helt fast i den, jag måste se mer av den hela tiden. Crazy!! Men den är bra - och för tillfället får den vara min pojkvän. Jag har dessutom snart tittat klart hela första säsongen av One Tree Hill som jag fick av Marcus i födelsedags present - hur desperat är inte de? Jag börjde se på den i går kväll. Wierd! :D

Anyway, tillbaka till verkligheten - måste ta något att äta, har inte ätit så mycket idag. Ha det bra så hörs vi! :)

Glad alla ♥ dag!

2010-02-14 @ 20:22:43

Och vad gör dagen inte glad om man inte tillbringar den med abv! Dock var det bara att kolla på hennes småtting lag som spelade innebandy matcher - men de var kul. En charmig middag i bilen blev det också - på menyn var det MC!
Sedan kollade vi hockey. Första gången jag tittade på de IRL.. i love it.

Nu sitter jag i sängen och kollar på One tree hill som jag fick av älskade bror i födelsedagspresent - och så får vi inte glömma min älskade hallonsmoothie! ♥

Fix med ny design.

2010-02-13 @ 19:58:14
Nu ska det bli nytt - eget - och allt vad det innebär! :)
Jag och Jonna ska nämnligen tillbringa kvällen framför blogg.se och photoshop. Lycka till säger jag bara. ;) Jag uppdaterar senare - och ni lär ju se resultatet då allt är färdigt också. Ha det bra så hörs vi senare! :) ♥

Happy b-day till mig!

2010-02-12 @ 11:23:49

Börjar med ett Grattis till mig då - blir 16 år idag. :thumbup:
Igår hade ju den nya serien Vampire diaries premiär på sexan - och jag kan säga att den var asbra. Hihi man vill bara se mer av den liksom. :)



                      


Ögonkärlek ♥



För tillfället gör jag inte så mycket, sitter i soffan och ska kolla på Top Model - de gillar vi, eller hur? :D Funderar även på att göra iordning en hallon smoothie för det är alltid gott - dessutom är det ju nyttigt också. :)

The Hills atm.

2010-02-10 @ 17:35:49

Just nu sitter jag och kollar på The Hills - modet där är såååååååå snyggt tycker jag .. Hehe :D



                                      
Anyway, morbror kommer snart (tror vi) han ska nämnligen äta här och sen ska vi prata på Skype med min kusin i Boston.
Förlåt för att jag är sämst på att uppdatera - och jag är säkert dålig på att skriva själva innehållet intressant också, men så ska jag säga att mina dagar ser lika dana ut nu för tiden. Blir säkert bättre efter fredag då jag fyllt 16 - känns det som i alla fall! ;)
Imorgon blir det att följa med mammi till jobbet - för att hålla mig sysselsatt liksom. Ska även små kika lite på mr: ok's träning. Yeppyepp. hihi :blush:
Uppdaterar med senare - Ha det bra så hörs vi! :D

HAHAHA..

2010-02-09 @ 16:52:37
Inte för att ni kommer fatta humorn, för det gör inte jag och Elin heller - vi garvar bara åt de helt enkelt. Hehe. :thumbup:



P.S - inget vettigt att säga, dissa att kommentera i så fall! D.S

Tisdag - plugg dag.

2010-02-09 @ 15:21:13

Hade NP i svenska idag - det gick bättre än vad jag trodde de skulle göra. Sedan var det ett idrotts prov också - de gick som en dans.
Planen var att jag skulle gått på stan med Mimmi och Julle idag, men så blev det inte. Jag har massor av läxor och sånt så de spolar vi..
För tillfället har jag tagit en paus ur läsandet och letar upp lite bra musik. Måste även lägga upp låten '' Din ögons forna glans - Sebastian Krantz '' just för att Elin och jag suttit och sjungit den hela dagen.

Me like.

2010-02-07 @ 18:07:25

Idag fyller mammi år. Säger inte hur mycket men kan säga att imorgon är hon närmare 60 än 40 år. :)
Har varit och tittat på handboll idag även, kollade först på p98 tror jag det var (?) och sedan på p92. :D Hääääääääärlig syn. Träffade mr: ok med stort O där även! :thumbup:

För tillfället sitter jag och fryser.. Funderar på att ta mig en varm dusch snart. Men just nu sitter jag och socialar med mina kära kompisar som jag inte pratat med på ett tag. :)

Det var allt ifrån mig - ha det bra så hörs vi! :D

World behind my wall ♥

2010-02-05 @ 12:44:13

Hejsan alla glada och självklart alla andra också. Dagen började med att jag fick stanna hemma från skolan p.g.a att jag har sån magknip. Den har nästan släppt nu - skööönt!
Har tillbringat det mesta av dagen i soffan framför lite Tyra Banks - va kul det skulle va om man kunde bli en riktig modell. Häääftigt! :)
             
Mamma kommer snart hem så jag måste sätta igång med städningen SNABBT, så att hon slipper det. Hon fyller nämnligen år den här helgen och ska därför inte göra iordning något annat än sig själv till ikväll. Hihi, ser fram emot att hon till slut kommer be mig sminka henne. :D

Men nu väntar dammsugaren, ha det bra så hörs vi! :)

Torsdag.

2010-02-04 @ 16:02:45
Seg dag har det varit, stannade hemma från skolan idag. Har inte sovit något i natt - mamma lät mig stanna hemma och ta igen min sömn. Saker börjar gå baklänges igen. Och jag vet inte hur jag ska stoppa det. Jag behöver få en kick in i rätt riktining. Det och sen stöd är allt jag behöver för att klara av det här.
Det jag minst behöver just nu är personer som sårat mig så himla många gånger och sedan försöker komma tillbaka till mig. Sårar dom en gång sårar dom oftast igen - så det gäller att jag håller dom på avstånd. Så att det inte tar samma slut igen..

NU ska jag mysa ner mig i soffan framför one tree hill. Sa även kika runt på olika klädsidor och allt sånt. Love never goes out of fashion.
 
Ha det bra så hörst vi. :)

One tree hill ♥

2010-02-03 @ 15:44:28


Kärlek vid första ögonkastet.

Massor av snö = not ok.

2010-02-03 @ 14:49:22

När ska det sluta snöa? Nu som först inser jag att jag verkligen hatar snö, hatar allting med den. Sjukt seg dag har det varit.:thumbdown::thumbdown:

Nu sitter jag i alla fall hemma och ska snart äta lite. Sedan blir det en dag framför tv:n och självklart läggs pluggandet in på schemat också. :) Ha det bra så hörs vi!

Ge mig sommar right now!

2010-02-02 @ 20:10:39


Byxdress - klänning - solheta solglasögon + två ''vanligt'' färgade bikinis vid behov ligger på min lista just nu. Hehe vänta bara på min.. vad ska vi kalla de.. skolista(?) enorm.. de gillar vi! :D

Blir troligen även att göra hårförlängning och färga håret kopparbrunt och då kommer jag likna denna snygging i skallen. Vackert jag vet! :thumbup: frågan är bara om jag vill utsätta mitt hår för sån utslitning(?) angående hårförlängningen! hihi :)

Mys framför tv:n

2010-02-02 @ 18:50:13
Just nu sitter jag i sängen med mys kläder och kollar på tv. Dricker även varm o'boy. Härliigt är det! Josefine har precis gått hem - så nu har jag lite ensam tid. Hihi. :)


Vid halv nio ikväll kommer morbror hit och vi ska skypa med min kusin i Boston. :D Men just nu blir det nog att starta en bra film och njuta lite. ;)

Tisdag once again.

2010-02-02 @ 14:16:07
Kom precis hem ifrån skolan och nu sitter jag med söt Josefine och lyssnar på musik. Vi ska väl plugga lite NO och så senare.. :thumbup: I skolan idag har vi inte gjort något speciellt. Det gamla vanliga typ. Hehe. Nog om det - nu ska jag sociala med Jossi innan hon tröttnar på mig! :P

We can run, we can hide, we can show off our guns put on a fight. If it's love hold on tight, hold on tight and baby we make it out alive. ♥

k-k-k-kiss and tell.

2010-02-01 @ 19:35:21
Skola idag igen då - Josefine min lilla sötnos var extra gullig idag tycker jag. Har massor av prov som väntar mig framöver, så mycket fritid blir det icke. Men dagen gick igenom ganska fort i alla fall och det är ju skönt.
 
Nu sitter jag och lyssnar på musik och pratar med lite folk på msn. Skulle kolla på en film som hette Candy någonting med Heath Ledger eller vad han heter - men den var så himla seg att det blev att stänga av efter tio minuter typ. Haha orka. :)

Nu blir det varma mackor och saft. Ha det bra så hörst vi. Ciao! :thumbup: