Bellaaa -

Beach bonus 2011.

2011-06-26 @ 14:31:38
Jag har hela förra hösten och hela våren sagt att jag ska tagga beach 2011 - men det jag aldrig riktigt gjort är att ta mig i kragen och faktiskt göra något åt det. Jag har alltid haft ursäkten '' ah men jag börjar min nyttighetskur imorgon'' eller ''jag har massor med tid på mig''. Men nu är sommarlovet här och jag har knappt hunnit fram en millimeter.. Så jag tänkte att eftersom jag inte är beachredo ordentligt än och det är lite sent att tänka på det nu så skulle jag i alla fall försöka. Bättre sent än aldrig. På schemat lägger jag promenader - joggning - och framförallt NYTTIG MAT. Jag ska rå dissa alla chips och andra onyttigheter. Vi taggar höst2011/beach2012 istället. Now i'm in it to win it! Awesomenessss.

Happy little sucker.

2011-06-09 @ 21:55:30
Ordered and on it's way over here - YAOOO!
Och nej jag menar inte tjejen på bilden utan tröjan. HEHE!!!! ;)

Style

2011-06-07 @ 15:22:07
Okej, jag sitter ofta och funderar på klädstilar. Jag har länge nu velat hitta min egna stil. Men ofta ploppar tankar som 'jag passar inte i sånt' eller 'jag vågar inte' upp i skallen. Osäkerheten har lagt en vägbom för mig och jag lyckas inte bryta upp den. Egentligen består mina drömmar - vad det än handlar om - av tankar inte handlingar. Jag tänker ofta till mig snygga outfits eller ett liv med mitt dröm yrke - men inte gör jag ens en fluga för narr för att få det jag vill ha och behöver. Weird. Nu tänker jag inte sitta och skriva ner en stor fakta bok om hur min hjärna fungerar för som ni redan har märkt gör den knapp det. Men medans vi ändå är inne på det här med stil så vill jag bara lägga till att jag har fallit head over heels för Gillian Zinser stil.
Love - Lovely - Gillian.

01/06 - 11

2011-06-01 @ 21:33:37
God kväll!
Det känns väldigt soft att sitta i sina bästa slappar byxor med cola, ostbollar och världens bäst Jonna bredvid sig. Finns inget bättre än film maraton med denna brud. ;) 

Nu ska jag fortsätta kolla igenom bilderna som togs under den lilla paus i vårat filmmaraton.
Bjuder på en bild på min älskade.
Puss hej! ♥