Bellaaa -

I'm gonna burn it down, down, down!

2010-05-29 @ 16:53:20
Grillpartajjjj med brudarna ikväll då. Vi kommer äta oss fulla på korv, godis och allt annat vi ska käka att vi kommer ligga i magplågor resten av terminen, haha. Men de äre lätt värt! :)

Kort sammanfattning sen senast; Har haft magont igen, hehehe.
Skola, plugga som bara den, sen igår blev det att se andra sidor av många personer, fick se sidor hos personer jag helst ville slippa undan. Och nu inatt fick det bli en omväg till akuten med en vän. Hoppas hon mår bättre snart. Fick dock se då hon blev sydd i armen och det var as coolt, men det är jn inge vidare i alla fall. :/
Just nu fixar jag mig och driker läsk, nu tänker jag såhär, kommer jag inte dricka tillräckligt med läsk ikväll? Och jo de kommer jag ju, men man ska ju börja tidigt ;) Kommer säkert upp en massa bilder här på bloggen ifrån ikväll så det kan ni sitta och ladda för. Haha! :)
Ha det bar så hörs vi - Hejs.
I miss you, it hurts.

23 Maj 2010.

2010-05-23 @ 17:44:17
Satte mig just vid datorn och tänkte att jag måste uppdatera bloggen en aning.. och då när jag skulle kolla vilket datum det var idag fick jag panik. Det är ju allt för få dagar kvar till sommarlov. Vart hamnade all tid man hade att förbereda sig? Flög den till Kina eller?
Jag är självklart extas men samtidigt är jag nervös. Kommer sommaren också gå fort? Det tänker i alla fall inte jag tillåta! :)
Tänk om man fick byta liv med någon för en vecka en månad. Vem skulle du då valt?
Själv hade jag valt Nicki Reed - just för att inte nog med att hon är super söt och allting, utan också för att hon får tillbringa tid med stora stjärnor. Jag skulle bli som en spion och kolla upp hur alla stjärnor är in real life liksom. Det vore fränt att se hur Kristen Stewart, Ashley Greene, Robert Pattinson och Taylor Lautner är i verkligheten till exempel, tänk om dom är super bitchiga och man bara skulle vilja strypa dom, eller så kan dom ju vara personer med båda fötterna på jorden och som är super härliga. Vem vet hur de är på inspelningarna av filmerna, jo Nicki vet det, många fler med men Nicki vet! ;)

Mitt hår i sommar = Ashley Greene's haircut.

2010-05-16 @ 22:13:47
Jag har tänkt som så att jag ska få mitt hår att växa som ogräs i sommar vi kör på B vitamin för hela slanten. Dessutm växer håret bättre på sommaren sägs de så vi tror på det!
Kanske inte blir sådär långt men då finns ju alltid clip on.. Måste även tillägga att hennes hårfärg passar mig som handen i handsken. AWSOME!


16 Maj 2010 - Pink is.. cool.

2010-05-16 @ 21:17:53
Jag känner att efter gbg har min smak förändrats. Jag har en rosa mobil, damn.. och dessutom köpt en ljust rosa avslutningsklänning. Hm, var försvann den tuffa Bella som inte orkade med rosa? Hon blev uppäten av blodiglar tror jag..
Mitt dåliga uppdaternade har berott på att jag inte ens varit kvar i samma stad, inte ens samma län.. Klassresan till Götet blev minnesvärd och jag ska försöka tigga till mig bilder ifrån dom som tog kort eftersom jag min dummis inte fick plats med kamerajäveln.. det enda opraktiska med system kamera, dom tar plats.
Nu blir det att kolla sista avsnittet av The Vampire Diaries sen sova.
Ha det gött - Haj! ♥

11 Maj 2010.

2010-05-11 @ 17:53:08
Nu sitter jag och Essa o glor på tv, ikväll är det DHW och det får man INTE missa! :'D
Idag slutade jag vid elva eftersom jag inte kunde springa på idrotten p.g.a pollen och läraren fick rycket och var sur .. som vanligt.
Känner för att duscha och göra mig fräääääääsh snart. Fast först blir det att käka något. :)
Förlåt för tråkig uppdatering utan bilder men jag hinner knappt inget längre.. :/
Ha det bra så hörs vi - Hejs! :)

10 Maj 2010.

2010-05-10 @ 14:33:54
Jag sitter nu och lyssnar på musik ifrån nya filmen The Last Song med Miley Cyrus och jag måste säga att jag älskar låten When I look at you, speciellt delen: When my world is falling apart, when there's no light to break up the dark. That's when I look at you.

Dagen idag har rullat på och den har varit riktigt rolig. Det gick bra på våran egna lektion i engelskan idag också. Just nu känns det som om allting går som det ska göra, bra helt enkelt.
Snart ska jag ut och gå med Julle, sen blir det plugg resten av dagen. Fast först innan allt detta blir det att äta! :D

9 Maj 2010.

2010-05-09 @ 12:12:53
Hejsaaaaaan!
Min morgon har spenderats framför datorn, har kollat 10 avsnitt av L.O.T.S - den serien är för himla bra asså.
Mitt upplägg för dagen: Kanske ska träffa Marina och Julle. (Om jag hinner). Måste hjälpa mamma att resa ut allt ifrån hallen och köket först. hm..
Vi får helt enkelt se vad dagen ger mig, HÖHÖ! :)

8 Maj 2010.

2010-05-08 @ 10:27:29
Hejdär, just nu sitter jag i soffan och kollar på MTV,  MUSIC IS MY SUPERPOWERS YOU KNOW.
Jag har jätte ont i bröstet, har ingen aning om vad det kan vara men ont gör det! :/ Har haft det sen idrotten igår.
Nu blir det duscha sen fixa sig lite det är ju faktiskt lördag! :D
MAMMA JAG ÄLSKAR DIG! ♥

Friday I'm in love..

2010-05-07 @ 17:22:58
Sköönt, ska softa ordentligt idag känner jag. Jag har all rätt att gör det för:
1. Vi spelade upp låten vi tränat på ett bra tag nu inför klassen (jag sjöng)
2. Vi hade idrott och jag körde stenhårt trotts min skoskav.
3. Jag och Marina kämpade som hjältar för att få byggaren att vinka (vi lyckades). En dag ska han bli fotograferad av oss I swear it's true!
4. Vi hade nationellt prov i NO idag.. No comments.
5. Hugo åt upp nästan all min mat. :(
6. Jag ska snart plocka i ordning på mina kläder.
Jobbig dag! ;)
Slänger iväg en bild på de 'viktigaste' personerna i The vampire diaries åt er. Det livar upp de hela! :D
och så måste jag slänga iväg en bild på den viktigaste:
Ian Somerhalder såklart! ♥

Måste bara säga också att EMILIA - ge mig ditt lösen + användarnamn för att kunna läsa din blogg gumman! Pussen!♥

7 Maj 2010.

2010-05-07 @ 14:56:25
Sitter här nu och drömmer och våran läckra byggare i skolan. Marina och jag blir helt galna och vinkar och allt - haha men han ler och vinkar tillbaka, dessutom tittar han väldrigt ofta!
Men Julle och jag har konstaterat att han kommer nog polisanmäla oss inom kort eftersom vi förföljer honom på jobbet och gör hans arbetsplats obekväm HAHAHA! xd
Nu ska jag käka lite och sen blir det att softa hela dagen, inget ut och springa idag, alla dagar utom fredag har vi sagt och de är så sköönt för min skoskav är inte kompis med mig. Haha.

The Vampire Diaries ♥

2010-05-06 @ 20:09:27
Nu ska jag mysa till älskade Vampire Diaries. Funderar på att äta något mumsigt till, chokladpudding kanske.. (a)
Har ni något filmtittar snacks som ni tycker om?

6 Maj 2010.

2010-05-06 @ 15:16:07
Run run run, Shooolie (Julle) är påväg hit (hoppas jag?) och vi ska springa :D Gött!
Men först blir det mat, mamma lagar något gott i köket och jag ska stå för efterrätt sen.. chokladpudding! :D
Härligt med fint väder tycker jag, man blir så glad!

Andra Avenyn - The End.

2010-05-05 @ 22:03:43
Vill börja detta inlägg med att ta farväl av den bästa svenska serien som någonsin skådats i landet (ja Becca och jag har ju en speciell favoritserie ut över denna) men ändå. Jag tycker att avslutet i Andra Avenyn var mycket bra, speciellt då Liv & Kim pussades. GOOOOSH! :)
Haha och hon Katarina kan gått hamna på psyket tycker jag, hon var inget och ha varken i sitt handlande eller i sitt huvud.. hon va sjuk. :)
Men de jag blev lyckligast av att se under tiden då Roxanna sjöng var Markus i fängelset - Fy va glad jag blev då. Det första jag tänkte då jag såg honom i början av avsnittet var ' TA FAST DEN JÄVELN!!' och de gjorde dom också! Woho.
Anyway, tack för en otoligt bra serie att titta på en onsdagskväll svt, you made many of my days!
Han är ALLTID snygg ----------^
^------- Där med! Hehe!

Måste säga att jag diggade hans tröja :)

5 Maj 2010.

2010-05-05 @ 20:38:28
Och så har ännu en dag varit. Och den dagen har tillbringats med älskade Josefine! Vi svulla pizza tillsamman med hennes syster Jenny och sedan har vi kollat film och varit ute och gått. :)
Just nu sitter vi här och glor, vi vet inte riktigt vad vi ska göra.. hennes maaama kommer snart och hämtar henne så.. :/ vi får komma på något att göra snabbt! ;)

Desperate Housewives

2010-05-04 @ 21:10:48
What to say?
Älskade DH på kanal 5 nu. Jag har gjort mina sysslor för idag så man känner sig mera förtjänt av att titta på programet nu.
Måste även säga att jag lätt skulle vilja spela en av karaktärerna i Desperate Housewives. Haha de ser så eleganta ut, men de är egentligen så otroligt korkade. Men allt ser ändå så flott ut! Haha, eller vad tycker ni? :P

Filmtips?

2010-05-04 @ 19:44:13
Jag har suttit och kollat runt lite överallt för att få tag i lite filmtips.. hittar inga som jag inte redan sett, jag vill ha lite av allting. Tips på bra tjejfilmer, action thriller ALLT!
Någon som vet någon bra film och vill dela med sig?

4 Maj 2010 - STUDIEDAG!!!

2010-05-04 @ 09:54:33
Jag vaknade för nästan en timme sedan av mig själv, sköönt! Snart blir det att följa med mammi och handla, Hugo ska självklart också med. Sen blir det kanske att springa med Julle idag, vi får se hur det blir helt enkelt.
Toppen väder är det ju i Norrköping så dagen ska spenderas ute! :D

The vampire diaries..

2010-05-03 @ 20:52:01
.. kan inte göra mera än att älska den serien alltså. Crazyyyyy! Har som sagt suttit och tittat på flera avsnitt och jag kan inte slita mig ifrån datorn då jag väl sett ett avsnitt.. måste se mer och mer. Hehe! Jag är kär!♥

3 Maj 2010.

2010-05-03 @ 19:39:38
10 dagar kvar tills vi ska på klassresa till Göteborg, can't wait!!!!
Men jao, just nu sitter jag och kollar på Into The Blue. Den filmen är bra tycker jag. Skulle också vilja ha mod att dyka som dom gör.. måste ju bo någonstans där man kan göra sånt ju men ändå! Häftigt, är det inte? :D
Idag var Julle här, vi kollade film - ENSAM HEMMA!!! Nu då hon gått kan jag inte komma på något att göra så det får bli film och tråka framför datorn. Är sjukt sugen på MC pomme.. ://
Vi höres people, byebye! :D:D

BILDEXTRA - 1 & 2 Maj.

2010-05-02 @ 19:50:10
Mammi und me!
Jag & Becca, måste säga att det är ballare att vara knäpp! ;)
De glada små flickorna i väntan på att första majtåget ska starta..  ( Fotograf: Becca)
Och så kom bilarna..
Mustang!!!!!
Och så får de bli en bild på en av de snyggaste!
Självklart kom det massor av bilar men jag orkar inte slänga upp över 200 bilder på bilar liksom, det skulle döda vibben! ;)


Det får bli en supersnygg bild som Becca tog på min och Kevins efterlängtade hambööörgare! Fett me goda var dom!
Vi är så snygga, han är ball och jag.. är lost i skallen på bilden(?) :o
Hon är för söt min lilla älskling.
BLOMMOR!!
OHYEAH!
Det luktar verkligen sommar nu!
Bilden talar för sig själv!

2 Maj.

2010-05-02 @ 17:46:03
Hejhej, blir ett sent första inlägg. Jag har varit hemifrån sen igår kväll så har inte blivit något bloggande.
Just nu sitter jag och lägger in bilderna från kameran ifrån gårdagen och några ifrån idag då. Det är sånt som kommer upp på bloggen! :)
Nu ska jag låta bilderna ladda in och sen ska jag nog kolla på en film, blev trött av att vara ute hela dagen haha!

I bilen.

2010-05-01 @ 19:09:44
Just nu sitter jag med en tjatig men söt liten kille, haha kusinen min ofc. Han vill att jag ska fixa ett par filmer åt honom, och snäll som jag är ska jag självklart göra det.

Men just nu sitter vi i bilen och det är lite svårt att göradet då, hehe!
Vi ärpåväg till Beccas husvagn där vi ska sova inatt.
Ha det bra så hörs vi - Hejs!

1 Maj 2010.

2010-05-01 @ 11:05:02
Och så var det en ny månad, och jag ska in i en dusch och fixa mig inför första Maj tåget som vi ska gå och titta på idag. Nice!
Emilia kommer snart hit så det är skynda skynda skynda som gäller. :)
Ska ta massor av kort på bilarna och självklart kommer bilder på dom snyggaste upp! CAN'T WAIT!!!