Bellaaa -

Så in i helvete rädd alltså...

2010-09-30 @ 19:54:32

Idag när jag kom innanför dörren efter att ha varit hos en kompis så kom Hugo(glad som han alltid är) fram och hälsade som en idiot. Och jag lyfte upp honom och gosade och sen hoppade han ifrån min famn till byrån som står i hallen. Den är rätt låg. (så att ni vet.) Och vi fortsatte vårat pusskalas. Och sen skulle jag precis sträcka mig efter min jacka. Rör jag den visar han genast täcken på att gå ut så jag skulle se om han vill ut och kissa. Han hoppade ner ifrån byrån och helt plötsligt började han idiot skrika och jag tänkte, NEJ NU BRÖT HAN BENEN! Sen kom jag och tänka på att jag inte hade mobilen hemma och vi har ju ingen hemtelefon så mamma som var på jobbet gick ju inte att höra av sig till. Så jag lyfte försiktigt upp honom och han skrek fortfarande. Jag sprang det fortaste jag kunde upp till Essa igen och ringde som ett mongo på dörren. När jag kom in hoppade Hugo ner ifrån min famn och sprang in i vardagsrummet och började leka med Pajjas. Då chocken ifrån det som precis hade hänt släppte började jag stor böla i trappen. Så jävla rädd har jag aldrig varit. Bara tanken av att han kunde ha brutit benen ger mig tårar i ögonen.

(Hugo som liten )
 Min lilla Baby alltså, vad skulle jag ta mig till om jag förlorade dig?!


Ikväll blir det att pendla mellan KenzaTyrashow som har premiär idag klockan nio. Och Good luck Chuck på tv som börjar samtidigt! Hur ska detta gå. :o Men ja det är ju vanligare än vanligast att jag gör två saker samtidigt.

Är det min vän utan liv eller?

2010-09-26 @ 21:47:52
Essa-essa-essa-essa..
..Nu vet alla hur barn blir till, ingen mening med att ta upp det igen!!I can't tell you what it really is..

2010-09-26 @ 20:58:42

Do I miss it? Damn i really do.


Saknar mitt långa fina hår och mina två små hål i läppen. Har så stor lust att faktiskt ta om mitt snakebite. Frågan är ju liksom. Kommer det göra ont den här gången? Det är det som får mig att fega ur.. Jag har ju blivit så känslig på sistone. Dessutom ska jag ju färga håret lite mer vinrött/brunrött.. comprendo? och då undrar jag, blir det snyggt ellör??

En fyra för tre.

2010-09-24 @ 21:26:43
Nu sitter jag och myser med bästa Josefine och vi ska snart kolla på serien 'En fyra för tre' tillsammans med mina kära vänner herr chipspåse och farbror cola.
Hoppas eran fredag blir lika lyckad som min! ♥


Tv - right now.

2010-09-22 @ 21:51:35
S.W.A.T - med Samuel L. Jackson, Colin Farrell & Michelle Rodriguez.

Inte någon direkt Bella film men den här är faktiskt spännande och bra tycker jag. Inte bara därför att Michelle (the one and only) är med utan tack vare andra orsaker också.. Hehe! ;)


Eller.. vad tycker ni? ;)

Hair!

2010-09-22 @ 18:45:46
eller..
Okej jag har bestämt mig för att färga om och fixa håret då.. Jag vill antingen ha åt det koppar bruna hållet eller riktigt kastanj rött (kallas det så?).
Vilket skulle passa mig bäst. Hoppas att jag kan genomföra det här den här gången..

All I ever wanted Is to be with you.

2010-09-20 @ 10:45:35
Everytime I look into your eyes, It's the colours of the rainbow that feed my soul. Over and over just like you do!

Playing with fire.

2010-09-13 @ 14:21:25
Först måste jag bara säga att jag är VÄLDIGT efter angående kändisskapet just nu.. Inte visste jag att han som spelar Pontus (en av huvudrollerna) i Kenny Begins var syskon till Gustav och Alexander Skarsgård? Hallå dom är inte ens lika? Någon va dom.. Men man lär sig något nytt varje dag, även jag! :D Skulle vilja se filmen I rymden finns inga känslor. Sägs att den är bra! ;)

Btw, har ni hört om de puckon som  försökte sno en 2 meter lång pytonorm men failade totalt?
Såg klippet nyss på aftonbladet, skratta så jag tjöt. Haha osmaratare människor får man leta efter! ;)
Se klippet här!!

Music by night.

2010-09-12 @ 00:45:58
- My first kiss went a little like this; *kiss* and twist *kiss kiss* and twist.

Snygg-Josefine på g.

2010-09-10 @ 13:57:42
Tagga en underbar kväll med världens mest underbara person!

Decisions, decisions..

2010-09-10 @ 00:01:30
Min blogg är fixas och fin - äntligen! Jag gillar designen, tack till Essa som tog sig tid att fixa den till mig. Jag tycker allting blir så mycket bättre då en annan gör den. I alla fall då någon annan kommer med synpunkter åtminstonde. Nu var det ju jag som kom med små synpunkter ibland och Essa som gjorde själva jobbet och ska därför ha mest ära över det! :)
Haha dock måste jag säga att vi är fruktansvärt DUMMA ibland. Hur kan man INTE komma på att man måste uppdatera 'bloggsidan' för att se de nyaste uppdateringarna? Nä vi var så korkade så vi trodde vi sabbat hela bloggen då vi skulle flytta över designen ifrån 'testbloggen'.. (Säkert ingen som fattar vad jag snackar om förutom Essa då självklart men kul var det allt. ) ;)

Nu ska jag slänga mig på kudden och sova. Har inte lyckats bli tillräckligt trött fören nu. Jag har suttit och funderat ut hur det närmaste året ska se ut. Och jag har nog hittat min lösning!


The world used us as an exuse to go mad. - George Harrison.

Ett stort frågetecken.

2010-09-08 @ 21:11:43
Vad fan vill jag med mitt liv? Sitta hemma i ett år och bara tro att allt löser sig av sig självt? Må dåligt över någonting jag inte ens vet vad felet är? Inte dra nytta av någonting som kan bli minnen för livet? Positiva sådana också.  Face the facts, inget blir bättre av att jag skiter i allt och ger upp. Men egentligen gör jag ju inte de. Jag är bara osäker, på allting. Jag vet inte vad jag vill, eller allra minst, när jag vill det.
Skolan kommer vara pain in the ass om jag går kvar. Men jag vill inte gå miste om en bra klass, eller allra värst.. Ett helt år.
Är det inga problem så, let's do it then! Vad fan väntar jag på? Jag lever bara en gång.

Film-tips.

2010-09-07 @ 13:34:29
The Stepfather:
När Michael Harding kommer hem från militärskolan upptäcker han att hans mamma (Sela Ward) är nykär och har flyttat ihop med sin nya pojkvän David. Allt eftersom de två männen lär känna varandra blir Michael alltmer misstänksam mot mannen som alltid tycks vara redo att räcka ut en hjälpande hand. Är David verkligen den man som Michaels mamma drömt om, eller kan det vara så att han döljer en mörk sida?
Roller: Dylan Walsh, Sela Ward, Penn Badgley (Gossip Girl), Amber Heard (Never Back Down).


Jennifer's Body:
Töntiga, blyga pluggisen Needy och den coola, självupptagna cheerleadern Jennifer är bästa kompisar fast de inte har så mycket gemensamt. De får ännu mindre att dela när Jennifer helt plötsligt får smak på människoblod efter en fruktansvärd brand på den lokala baren. Medan Needys manliga klasskamrater brutalt mördas en efter en, måste hon snabbt försöka hitta sanningen bakom sin väninnas blodtörst innan den drabbar hennes egen pojkvän Chip!
Roller: Amanda Seyfried (Mamma mia), Megan Fox (Transformers), Adam Brody (O.C), Johnny Simmons.

Sorority Row:
Det var menat som ett oskyldigt skämt. Men när det slutar med ett makabert dödsfall bestämmer sig de fem collegetjejerna för att gömma liket och bevara den fruktansvärda hemligheten. Inte långt efter att de har tagit examen börjar terrorn. Har offret återvänt från de döda? Är det någon som försöker hämnas? Och vem känner till den mörka hemligheten?En rad av Hollywoods unga stjärnskott finns bland de stora rollerna i denna åter-inspelning av en av åttiotalets mest skräckinjagande kultrysare.
Roller: Briana Evigan (Step up 2 -The streets), Leah Pipes, Audrina Patridge (The Hills) Matt Lanter (90210).


Fredag!

2010-09-03 @ 23:26:02
Sitter hemma hos Essa, skönt att vara tillbaka i denna lägenhet! Hehe, vi har kollat igenom en massa gamla bilder!
Saknar mitt långa svarta hår och min högra läpp-piercing. Men men, livet går vidare.
Nu till något helt annat; Sims. Har försökta att få jävla sims 3 att fungera som det ska. Har laddat ner massor av olika hår, kläder, möbler m.f. Hehe, sen ska vi kolla på Tillbaka till Eden troligen och ha jätte mys. :)
Bjuder på en old-school bild på mig. Keep and enjoy. ^^

Var försvann blogglusten?

2010-09-01 @ 07:37:13
Jag har drabbats (så som många andra bloggare nu för tiden) av tappad blogglust. Vad har hänt? Förut kunde jag blogga flera inlägg om dagen, oavsätt om folk läste bloggen eller inte. Nu har jag helt tappat lusten. Blir knappt fem inlägg I VECKAN! Sick..
Jag har blivit för bekväm(kan man kalla det de?). Jag orkar helt enkelt inte. Dessutom finns det inte mycket att blogga om som är intressant i mitt liv längre.
Jag är så insatt i alla andra kända bloggar att jag total glömmer min egen blogg.
Dessutom är jag trött på min header. Men jag har ingen aning om vad jag ska ha för ny header.. Tips?

När börjar säsong 2 av The Vampire Diaries då????