Bellaaa -

Tiden rann ut och vi gav upp.

Även fast solen skiner fram sin värme är jag iskall. Jag känner mig ensam. Jag saknar min andra hälft som även bär titeln mitt hjärta. Och jag känner mig så egocentrisk som sitter och mår såhär. För jag har delvis gjort detta mot mig själv.
Jag sitter ofta och tänker tillbaka på de minnena vi har delat. De som kanske är obetydliga för en utomstående men så värdefulla för oss två. Det jag försöker att säga är att du är att jag vill ha dig tillbaka. För både du och jag vet att vi tillhör varandra. Bästa vänner är vad vi lovade och jag tänker inte låta det löftet brytas. Du är för värdefull för att låta det sluta här.
Trots att jag haft negavtiva inställningar om saker eller klagat på mig själv stup i kvarten har du aldrig gett upp hoppet om mig. Du har stått bakom mig och ger mig ett stöd att falla tillbaka på. Du har bevisat för mig att det aldrig funnits något fel på mig. Du har alltid funnits där för mig så som jag alltid funnits där för dig. Och jag kan inte förstå vad som gått så fel. Vi har alltid varit som två ihopflätade händer. Men på senare tid har vi släppt taget - ett finger åt gången.. Tiden rann ut och vi gav upp.
Det är så svårt att beskriva vad jag känner för dig. Du är så mycket mer för mig och jag kommer aldrig kunna formulera mig rätt.
Jag älskar dig Josefine - bästavän!♥
Kommentarer
Postat av: EMMAS

sv: hehe ja :D

2011-05-29 @ 15:51:19
URL: http://perssoneemma.blogg.se/
Postat av: EMMAS

sv: japp :D med dig då?

2011-05-29 @ 17:15:19
URL: http://perssoneemma.blogg.se/
Postat av: josefine

oh herregud, jag finner inga ord på vad jag ska svara på den där fina texten.. du prickade rakt in i mitt hjärta! Jag tycker att vi ska finna tillbaka till det vi faktiskt har, för du är min bästavän och du är bäst och kommer alltid att vara det!

jag älskar dig och vi ska ses i veckan!<3

2011-05-29 @ 18:13:58
Postat av: ALICE

haft en bra helg? :)

2011-05-29 @ 20:11:54
URL: http://aalicejunman.blogg.se/
Postat av: Shelinda

Åh, va fint skrivet!♥Svar: Tack gullunge!♥Ja precis, men det är jag säker på att hon kommer göra! =DÅh spännande! Vem tänkte du rita då? Någon speciell person i åtanke? =)Miljontals kramaaaar♥♥

2011-05-29 @ 21:19:34
URL: http://shelindas.blogg.se/
Postat av: rebecka.blogg.se

fint skrivet!

2011-05-31 @ 21:47:29
URL: http://rebecka.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Here to stay?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback