Bellaaa -

Film-tips.

The Stepfather:
När Michael Harding kommer hem från militärskolan upptäcker han att hans mamma (Sela Ward) är nykär och har flyttat ihop med sin nya pojkvän David. Allt eftersom de två männen lär känna varandra blir Michael alltmer misstänksam mot mannen som alltid tycks vara redo att räcka ut en hjälpande hand. Är David verkligen den man som Michaels mamma drömt om, eller kan det vara så att han döljer en mörk sida?
Roller: Dylan Walsh, Sela Ward, Penn Badgley (Gossip Girl), Amber Heard (Never Back Down).


Jennifer's Body:
Töntiga, blyga pluggisen Needy och den coola, självupptagna cheerleadern Jennifer är bästa kompisar fast de inte har så mycket gemensamt. De får ännu mindre att dela när Jennifer helt plötsligt får smak på människoblod efter en fruktansvärd brand på den lokala baren. Medan Needys manliga klasskamrater brutalt mördas en efter en, måste hon snabbt försöka hitta sanningen bakom sin väninnas blodtörst innan den drabbar hennes egen pojkvän Chip!
Roller: Amanda Seyfried (Mamma mia), Megan Fox (Transformers), Adam Brody (O.C), Johnny Simmons.

Sorority Row:
Det var menat som ett oskyldigt skämt. Men när det slutar med ett makabert dödsfall bestämmer sig de fem collegetjejerna för att gömma liket och bevara den fruktansvärda hemligheten. Inte långt efter att de har tagit examen börjar terrorn. Har offret återvänt från de döda? Är det någon som försöker hämnas? Och vem känner till den mörka hemligheten?En rad av Hollywoods unga stjärnskott finns bland de stora rollerna i denna åter-inspelning av en av åttiotalets mest skräckinjagande kultrysare.
Roller: Briana Evigan (Step up 2 -The streets), Leah Pipes, Audrina Patridge (The Hills) Matt Lanter (90210).


Kommentarer
Postat av: Powerofme - A new side of me ♥

kan ingen annan dag.

men om du måste ha tillbaka filmen, så kan ja ge den till tessan så kan hon lämna den, men du har en film som är min med!!!

PUSS&KRAM

2010-09-07 @ 20:13:09
URL: http://powerofme.blogg.se/
Postat av: Powerofme - A new side of me ♥

aa visst det blir bra :)

PUSS&KRAM <33

2010-09-08 @ 20:53:11
URL: http://powerofme.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Here to stay?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback