Bellaaa -

Gammalt blir till nytt igen.

Gamla känslor blir till nya - gamla konversationer tas upp och man börjar om - gammal musik letas upp och man lyssnar på den som om den vore ny.


För tillfället känns allting härligt. Men jag vet att då jag lagt huvudet på kudden och slutit ögonen för att invänta morgondagen kommer den därkänslan tillbaka - magen vänder på sig och man får svårt att andas.
Ditt leende kanske får mig att må bra för ett tag - men jag behöver mer. Närheten inte bara dina ögon som skiner som diamanter då du tittar på mig - eller då du säger ''Hej, hur är det? '' - jag vill att det ska vara så mycket mer än bara det, även fast att det glädjer för stunden. Jag vill vara just DEN tjejen i din skalle - inte bara en av tjejerna du sett.


Ne-yo - so sick.


Mami är det finaste jag har just nu. Så som hon försöker - även fast att det inte känns som om hon gör det ibland. Och att hon nästan aldrig lyckas och att hon inte ger upp om mig trotts det. Det är det finaste. ♥
Kommentarer
Postat av: Rebecckah (:

SV; Jaa , vi får prata om det på msn (:



Vem menar du i mitten av inläggt?<3

2010-02-16 @ 21:11:23
URL: http://rebecckaah.blogg.se/
Postat av: Powerofme - A new side of me ♥

så sött, ni två är speciella :)<3



ge killar lite tid, låt det komma när det verkligen känns rätt, båda måste känna sig redo och stressa inte in i nått.



kram <3

2010-02-16 @ 21:14:13
URL: http://powerofme.blogg.se/
Postat av: Jessica

gumman då.. är det en och samma kille (han som jag vet) som fortfarande snurrar i dina tankar?

2010-02-17 @ 06:10:56
URL: http://jessicakromner.blogg.se/
Postat av: Essa

så lite så! <3

2010-02-17 @ 14:27:52
URL: http://essavond.blogg.se/
Postat av: mimmi :)

så fint bellis! :')

hoppas att det blir bra snart!

finns alltid för dig underbara & älskade barndomsvän<3

2010-02-17 @ 20:11:12
URL: http://mimmihakansson.blogg.se/
Postat av: Jessica

OKej:) Men det är alltid nåt, killar är speciella! jag lovar dig..tror inte jag mött någon som tänker helt och hållet som man vill:P Har ni träffats nån gång eller pratar ni fortfarande bara?

Glad för din skull att du hittat nån goding iaf:)han har nog bara inte förstått hur bra du är än<3 Ge det tid som alla säger, även fast v'nta är det värsta som finns tycker jag:P haha men det brukar löna sig i slutändan:)

2010-02-18 @ 01:01:16
URL: http://jessicakromner.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jag tror absolut att han är blyg! Det är många killar, fast man inte kan tro det.. och just därför han kanske inte riktigt vågar säga ja till att ses:) Men det är ju absolut positivt att han pratar och ler och allt det där när ni ses..det är ju ett väldigt gott tecken:) Har ni inga gemensamma kompisar så ni kanske kan ses ihop flera stycken första gången? Annars får du bara stå på dej och försöka få till en dejt här nu ;) Tycker vi få ta en fika nån dag när jag kommer hem nu så kan vi prata mer om allt då:) Gullunge<3

2010-02-20 @ 22:42:56
URL: http://jessicakromner.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Here to stay?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback