Bellaaa -

Do you know the feeling?

2011-03-29 @ 22:23:56

Har precis klivt ur duschen efter en och en halv timmas träningspass. Handboll var på schemat. Har inte tränat de på väldigt länge och de känns i precis hela kroppen. Alla delarna hängde inte ihop.. Men nu kör vi igen och de ska vara all-in dessutom. Laget verkar jätte bra dessutom. Det känns tryggt det här. ;)
Nu ska jag kolla lite på film och sen sova. Däckar säkert innan filmen är slut. ;) Sköönt kommer jag i alla fall sova oavsett.
Och imorgon väntar den underbara träningsvärken.. can't wait. :)
C'Yahh!

29.03.10

2011-03-29 @ 09:28:45
God morgon!
Tittar ut genom fönstret och ser snöblandat regn. Då blir man inte på bra humör.. Det räcker med skitväder nu.
Ikväll blir det handbollsträning för min del. Har längtat länge efter att få börja köra igen. Är absolut inte på samma nivå som de andra tjejerna men wth. ;)
Men nu ska jag slita mig ifrån verkligheten ett tag och sluta tänka på de hemska vädret och kolla film istället. Transformers 2 men super snygga Megan. Wiiiiihuu!! 

Ha det bäst så hörs vi!

In sickness and in health.

2011-03-22 @ 12:14:02

Ännu en gång har jag varit jätte sjuk. För en och en halv vecka sen var jag jätte sjuk (kanske inte nämnde det) men jag hade upp mot en 40 graders feber i nästan en vecka och mådde piss. Och mamma tog hand om mig hela tiden. Hon hämtade vatten och annat som jag behövde. Sen igår fick jag feber och illamående och jag var lika svag och tråkig. Och ändå tog hon hand om mig. Till och med då jag tittade ner i toan, vilket är något jag inte ens klarar av knappt att se på film. Så jag ville bara säga tack mamma för att du alltid tar hand om mig! ♥

Kristen comeback!

2011-03-16 @ 18:04:55

Det har varit tyst på Twilight-fronten alltför länge nu. Inte en enda bild på månader här. Men idag ska jag ta och gosa ner mig i sängen och kolla den eftertraktade filmen 'Welcome to the Rileys' för en gångsskull. Och jag lägger även in en film på Kristen, vilket var förlänge sedan de hände.Kristens omslagsbild för Vogue i februari(I think) Lika söt som vanligt!!


När vi ändå är inne på just Twilight ämnet. Längtar extremt till Breaking Dawn del 1. Men det är jag garanterat inte ensam om. Va skönt det känns att ha fått väcka liv i twilight-febern åter igen. Ja har saknat just denna känsla. Den är så olik känslan jag har för The Vampire Diaries, men de är ändå lika starka. Wierd, kan man verkligen känna sån passion för filmer/serier?

Anyway, nu blir det film.
Pösspöss.

Bildbomb.

2011-03-16 @ 10:01:42

Bild 1: En person som du umgås mycket med

Bild 2: En bild på dig själv

Bild 3: En bild på någon i din familj

Bild 4: En bild på en konstig tid i ditt liv

Bild 5: En gammal bild på dig själv

Bild 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge

Bild 8: En person som du saknar

Bild 9: Någon i din släkt

Bild 10: Någon du tycker är väldigt snäll

Bild 11: En person du kan berätta allt för

Bild 12: En bild på din vardag


Bild 13: Du och någon klasskompis (det får bli en gammal klasskompis)  

Bild 14: En bild som påminner dig om gamla tider

Bild 15: En person som du vill vara med

Bild 16: En bild på en person som du inte klarar dig utan

Bild 17: En ovanlig bild (att Hugo sover ÄR ovanligt)

Bild 18: En bild på din fritid

Bild 19: En person som är snygg

Bild 20: En bild på din närmaste

Bild 21: En person som alltid ställer upp för dig