Bellaaa -

Min kom ihåg inställning är ur funktion...

2011-01-30 @ 18:32:54
Jag skulle sett One Tree Hill på tv idag men sjääälvklart missade jag det.. tur man redan sett avsnittet i alla fall.. så de var ju ingen stor deal i alla fall. Men de ger mer effekt att se de på tv också. 
Fattar inte vad som hänt med mig. Jag har ingen koll alls på vad klockan är nu för tiden.. Missar varje program jag tänkt se.. Aja ;)
Det blev att kolla de klassiska - vampire diaires i alla fall. Äntligen har avsnitt 12 släppts av säsong 2. Nu är det bara att vänta på resten. Thihi. :)
Men nu till något helt annat: mammas potatisgratäng - mummmsfilibabba!
Tills vi hörs igen släpper jag en super ''snygg'' bild på mig och Hugo som togs för ett tag sen. C'YAH!! ;)

Tidsfördriv,

2011-01-23 @ 21:01:04

Hejhopp!
Måste säga att det är skönt att det är måndag imorgon. Jag vill få lite ordning på dagarna.. sover ju nästan hela dagarna.. och visst, vissa kanske tycker det är soft att kunna sova hela dagarna.. Men då man gjort det i ca; 2 månader blir det tillslut långtråkigt.. :)

Nu ska jag kolla på filmen The Wedding Date och bara mysa resten av söndagskvällen. Naaahjs! 
Bjuder även på en bild som jag lagt min tid på idag. Synd bara att man inte ser allting ordentligt på bilden.. aja keep and enjoy. ;)

Måste säga att Angelina Jolie passar perfekt på väggen at the moment. ;)

MY B-B-B-BOYFRIEND IS BACK!!!

2011-01-21 @ 14:09:39

Jag har för tillfället bosatt mig i soffan. Det är Lost på tv11 och jag tänkte att jag skulle ta och titta igenom ett helt avsnitt för en gångs skull.. Och självklart är ju killen i mitt liv med på tvrutan - jag snackar självklart om Ian Somerhalder. Thihi!  ♥


HIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHI!!!!!!!!!!! ;);)

Nu återgår jag till den enda pojken som (at the moment) är tillåten i mitt liv - C'YAH!!! :D

Dagens stora favorit;

2011-01-17 @ 21:25:17


Inte nog med att låten är så bra att man faller ihop och dör - Det är ju sjukt snygga skådisar med i videon dessutom. Heliga makaroner jag älskar detta. Hihihi! ♥ ;)

H-H-H-HEEJ!

2011-01-15 @ 11:01:14
Okej, så.. Dumbo är här då. Och jag vet inte riktigt vad jag ska fylla ut det här inlägget med..
Det får helt enkelt bli en bild ifrån igår. Keep and enjoy.


Hur snyggt?
Jävligt snyggt!
Hur jävligt??
JÄVLIGT JÄVLIGT !!

Nu ska vi baka kladd kaka - hei do! ;)

Celebrity time,

2011-01-06 @ 20:44:07

Har länge funderat på vem som faktiskt är min kvinnliga favorit skådis. Och ikväll har jag kommit fram till vem det faktiskt är. 
Jag har alltid tyckt om kändisar som;
Jessica Alba för hennes söta skratt och hennes gulliga ansikte.
Michelle Rodriguez för att hon alltid är så cool.
Kristen Stewart för att hon är klockren och kör sitt race rakt igenom.
Men jag måste säga att min absoluta favorit hela tiden har varit Sophia Anna Bush. Jag får aldrig nog av att titta på serien One Tree Hill. Jag glömmer aldrig då jag och Elin satt och drog massor av repliker/scener i skolan ifrån den serien. Vi kunde varje replik. Knäppa? Nja bara en aning. ;)
Anyway,  efter varje gång jag kollat en film som inkluderat Sophia har jag alltid sökt på intervjuer och annat skoj på youtube med henne. Jag tycker hon har huvudet på rätt ställe. Och därför är hon min största förebild. Hon är en grymt duktig skådespelerska. Hon drar alltid in än djupare och man känner att man vill spela hennes roll.
Skulle jag vakna upp en dag och få veta att det söktes efter någon som kunde spela Sophia i en film om hennes liv (precis som filmen om Ray Charles ), så skulle jag göra allt för att få den. 
Tidigare i mitt tonårsliv hade jag STORA problem med vad jag tyckte om mitt yttre. Jag klandrade mig själv varje gång jag åt något onyttigt. Konstigt nog (jag fattar det knappt själv) började jag jämföra mig själv med Sophia och jag insåg att jag och hon såg så gott som lika dana ut i omkrets kring bl.a låren och magen. Så vad hade jag att klaga över? Hon är en av de snyggaste tjejerna jag någonsin sett så wth? Big deal om jag har mer stjärt än någon annan? Det är tillräckligt för henne så varför inte för mig?
Nu ska vi INTE börja en diskussion om storlekar för i dagens läge struntar jag i det. Och jag vill inte hamna i den fliken någon mer gång.  :)
Så hur som helst. Nu vet ni det i alla fall. Kanske inte är något viktigt att veta men jag kände för att skriva något vettigt, och det jag just nu skrivit är ju inte direkt ovettigt.. right? ;)


Oh Adam.. My sweet Adam..

2011-01-05 @ 17:17:41

Sitter i soffan, proppmätt som jag är och lyssnar på Mr Lambert. Han är galet underbart bra alltså.
Ska snart göra ett tappert försök att resa mig upp ur denna sköna halvliggande ställning. Ska över till bästa Bettan med mammi och sociala. Alltid trevligt!! :)
Tänkte köra årets första 'Dagens Låt' ifrån mig - tufft gjort av mig!
Här kommer den, redo eller ej;


Så snygg.
Hur snygg?!
Jävligt snygg!
Hur jävligt?!?!
JÄVLIGT JÄVLIGT !!!! ;)

4 Januari 2011.

2011-01-04 @ 20:02:46

Fyra dagar har redan gått av de nya året. Shit, tiden går verkligen fort. Fast det kanske är för att jag har spenderat tiden i soffan framför tv:n. Och har jag inte gjort de har jag antingen sovit eller kollat Vampire Diaries på datorn. Så egentligen har jag ju inte slagit död på tiden.. jag har ju gjort något vettigt då jag suktat efter snygg-ian. Skulle man filma mig skulle jag nog se ut som en människa som inte fått mat på en vecka och äntligen får syn på en Cheesburgare ifrån mc. Med andra ord så gått som galet desperat.. ;)

Nu ska jag byta filmval och välja något liiite starkare. Lite 'skräck' ligger på temat. Gick över till grannen och lånade en 'klassiker' - Motorsågsmassakern. Ska se om den är något att hänga i julgranen.  :)

Talk to you soon then - bye!

Back in business!

2011-01-02 @ 21:42:13
Gott nytt då till alla!
Jag känner att det här året kommer bli awesome. ;) Inte bara för att det är de så kallade 'norrköpings året' (011). Utan för att trotts att jag bara spenderat min tid i sängen med snorig näsa och irriterande hals, så har jag redan byggt en massa planer inför året!
Mitt nyårslöfte är att komma igång med träningen så man håller sig frisk och kry. Och självklart att inte ha så mycket krav på mig själv. TAGGATAGGATAGGA!!

Nu ska jag snora ner ännu mer hushållspapper och kolla vidare på min älskling. Ofc the one and only - Ian Somerhalder. Jag har blivit beroende av honom den senaste tiden..

Märker att jag även är lite små fräck och nämner snor hela tiden. - AWESOME!
C'yahh! ;)♥